Kan en hevet blomst seng bli satt rundt en etablert Magnolia Tree?

September 15

Kan en hevet blomst seng bli satt rundt en etablert Magnolia Tree?


Med mer enn 80 varianter av magnolia, kan den som finnes i hagen din akseptere en hevet blomst seng rundt sin base. Plassere en hevet blomst seng rundt en etablert tre kan være en utfordrende proposisjoner grunn av magnolia vekst vane. Men hvis du har rett variasjon i hagen din, kan du bygge en hevet blomst seng rundt magnolia base.

Southern Magnolia

Trolig den mest gjenkjennelige av alle magnolia med sine 12-tommers hvite blomster, sørlige magnolia (Magnolia grandiflora) vokser til 80 fot og sprer seg så bredt som 40 fot. Gartnere bør forlate Magnolia lavere grenene intakt, slik at de kan vokse til bakken. Denne prosessen beskytter treets reiplignende overflate røtter. Med magnolia sin 10-tommers løvverk, vil ethvert forsøk på hagearbeid under disse leatherlike blader mislykkes.

japansk Magnolia

Noen ganger referert til som en skål magnolia, de japanske magnolia idrett hvit, rosa, gul eller lilla blomster tidlig på våren før bladene vises. Hvis du har en etablert tre i hagen din, er dette en variasjon kan du omgi med en hevet blomst seng. Som med alle trær, ikke forstyrre røttene når du plasserer hevet sengen. Selv om den japanske magnolia løvverk ikke filtrere all sollyset som med sin sørlige magnolia fetter, gjør det skape en lyssky miljø. Velg blomster som trives i delvis eller full skygge for din hevet sengen hage.

Cucumbertree Magnolia

Hvis cucumbertree magnolia (Magnolia acuminata) dukker opp i hagen din, kan du omgir den med en hevet blomst seng, som sin lem vekst vane ikke ned til bakken som med de sørlige magnolia. Dette mangfoldet er bladene er mindre enn andre varianter, som måler fra 4 til 9 inches lang og 2 til 4 inches bredt, derfor gjør en seng under cucumbertree magnolia akseptable for blomster som kan vokse i delvis skygge miljø.

hevet senger

Fordi rotsystemet ligger så nær overflaten, ta ekstra forsiktig når du løsner jord ved hevet sengen plassering under magnoliatre. Konstruer hevet sengen smal nok slik at du enkelt kan arbeide i den. Fyll hevet blomst seng med organisk materiale som godt råtnet blader, alderen husdyrgjødsel og kompost. Toppen av de organiske med stedlige masser fra din hage. Kontakt ditt fylke forlengelse agent for instruksjoner om jord testing. Med resultatene av testen kan du avgjøre behovet for endringer som gjødsel eller kalk. Når du er ferdig med hevet seng, og etter det er fylt med riktig planting medium, plante blomster, legge mulch for å opprettholde fuktighetsnivået og mate jord som det bryter ned.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com