Navn på indianar Plants

September 2

Navn på indianar Plants


Å vite hvordan du skal bruke de naturlige og fornybare ressurser på jorden fanger et viktig aspekt i veien for livet til mange indianske nasjoner. Noen av de mest nyttige indiansk planter er fortsatt vanlig i dag for å fremme helse og helbredelse, naturligvis. Tradisjonell Native-amerikanske opplæring for hvordan du bruker disse plantene utviklet en fungerende og praktisk kunnskap om sine efficacies og restriksjoner. Noen av disse nyttige Native-amerikanske planter er tilgjengelig i urt skjema for enkel bruk som te, bulk urter og ekstrakter.

Golden Seal (Hydrastis canadensis)

En stift blant Cherokee nasjon, golden segl er rekke bruksområder spilt en viktig rolle i å opprettholde helse. Dens antibiotiske egenskaper fremme helbredelse fra øvre luftveisinfeksjoner, gastrointestinale ubehag og som en aktuell agent det renser huden, utslett og sår. Da tas internt, hjelper golden segl å balansere eller regulere menstruasjon, lette postnatal blødning, regulere insulin og blodsukkernivået hos diabetikere, redusere hevelse og gi systemisk støtte til kroppen, som det fremgår av Alpha Omega Labs. Gylden tetning er også anvendes for fargestoffer på grunn av sin pulserende gule farge rot.

Noen vanlige navn: Yellow Indian Paint, indisk Dye, Eyebalm, Yellowroot og indisk gurkemeie.

Echinacea (Echinacea angustifolia L.)

Den levende rosa eller lilla kronblader av Echinacea blomster legge sprut av farge til dekorative landskap. Ikke bare verdsatt for sitt utseende, Echinacea er antibiotiske egenskaper gjort det et valg for å behandle infeksjoner, bitt og sår. Dens egenskaper øker immunitet, lindrer betennelse og støtter fordøyelsen.

De kjegleformede arrangementer av sin seeding sentrum gitt den navnet "Purpursolhatt." Andre navn inkluderer rød solsikke, Sampson Root og Sacred Plant.

Svart cohosh (Cimicifuga racemosa)

Klaseormedrue, en flerårig plante innfødt til den østlige delen av Nord-Amerika, vokser fem fot i høyden. Den produserer hvite blomster om våren, og dens jordstengler brukes til medisinske formål. Native American kvinner brukte klaseormedrue å fremme menstruasjon helse og for å regulere de fysiske og psykologiske effekter på overgangsalder.

Ifølge indiansk Botanics, klinisk behandling med klaseormedrue inkluderer smertebehandling, lunger, leddgikt og isjias. Klaseormedrue er ikke trygt for gravide og ammende kvinner uten tilsyn av helsepersonell. Rådfør deg med helsepersonell før du tar klaseormedrue, spesielt i nærvær av eventuelle eksisterende medisinske tilstander.

Bloodroot (Sanguinaria canadensis L.)

Ut av Nord-Amerikas østlige skogsområder oppsto bloodroot Wildflower. En tidlig flerårig Bloomer, vokser anlegget 10 inches i høyde og har en rhizome rotsystem som da kuttet åpen har en rødlig kjerne, ligner blod. Dette er hvordan det har fått navnet sitt, "bloodroot."

Mange indianer nasjoner brukes bloodroot å behandle hudlidelser, inkludert soppinfeksjoner og vorter, men naturmedisinere vurdere bloodroot for giftig til å ta internt, som det fremgår av forskningsassistenter ved NC State University. Bloodroot er også et naturlig fargestoff.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com