Hvordan å behandle en badestamp med naturlige produkter

April 2

Hvordan å behandle en badestamp med naturlige produkter


En badestamp, som enhver badekar en person kan komme inn, krever regelmessig rengjøring. Man kan behandle et boblebad med naturlige produkter som vil rense overflatene uten mulighet for å skade miljøet. Mange naturlige eller grønne hjem spa sanitizers er nå tilgjengelig for badestamper. Du vil trenge forsyninger fra et hjem og hage butikk eller basseng / spa forsyning sentrum, sammen med noen få husholdningsartikler.

Bruksanvisning

1 Fjern skruene fra filterdekselet på siden av boblebadet, ved hjelp av Phillips skrutrekker. Trekk av filterdekselet og trekk ut filteret med hendene. Hell destillert vann til en pasta gryte og varm den på en komfyr. Helle varmt vann i en beholder stor nok til å suge filteret. Senk filteret i beholder for en time. Pensle filter på begge sider med børste før du returnerer den inn i filterrommet. Sett filterrommet igjen og fest skruene.

2 Bland innholdet i posen tang enzym med vann i en bøtte i henhold til instruksjonene. Dypp en myk svamp i blandingen og vaske ut det indre av badestamp å gå i oppløsning usynlige hud flak og annet rusk. Vask innsiden av badestampen med vann fra springen og svampen etter at tang enzymet har sittet uforstyrret for tiden spesifisert av instruksjonene.

3 Tørk av innsiden av badestamp med organisk enzym rengjøringsmiddel og en svamp. Regelmessig oppdatere svamp med rengjøringsmiddel. La cleanser satt for tiden spesifisert i sin instruks, så vaske det av med vann fra springen.

Hint

  • La boblebadet motor kjøle seg ned i en time før du gjør noe rengjøring arbeid på karet.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com