Hvordan finne Studs Gjennom en murstein Fasade

March 24

Hvordan finne Studs Gjennom en murstein Fasade


Når du søker etter studs i hjemmet ditt vegger, blir det en komplisert oppgave når veggen er laget av et annet materiale enn gips eller gips. Bare å banke på veggen kommer du ingen vei hvis veggen er dekket av murstein. Hvis du befinner deg som ønsker å finne en stud gjennom en murstein fasade, den mest effektive måten å gjøre det er med en elektronisk stud finder, som bestemmer plasseringen av stenderne ved å måle tettheten av veggen.

Bruksanvisning

1 Plasser stud finder flatt mot veggen i et hjørne. Beveg stud finder langs veggen til det enten lager en lyd eller blinker et lys for å indikere at den har funnet en stud.

2 Mark veggen på stedet der stud finder begynte indikerer en stud. Fortsett å flytte stud finder over veggen til det stopper å blinke eller piping, deretter foreta en ny mark. Dette er hvor stud slutter.

3 Bruk et målebånd for å måle avstanden fra hjørnet av veggen til det området der en stud ble indikert. Vegg studs er vanligvis plassert på 16- eller 24-tommers mellomrom. Mål en annen 16 eller 24 inches fra første oppdaget stud, deretter bruke stud finder for å finne ut om det er en stud der også. Hvis stud finder indikasjoner matche opp til målingene, kan du være sikker på at du har funnet stenderne i veggen.

Hint

  • Når du kjøper en elektronisk stud finder, sjekk emballasjen for å være sikker på at kan oppdage pigger gjennom murstein. Noen billig stud finnerne kan ikke være sterk nok til å gjøre det.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com