Hvordan fikse en lekker Delta Tub tappekran

April 30

Hvordan fikse en lekker Delta Tub tappekran


Etter fortsatt bruk, kan en Delta badekar tappekran begynne å lekke. Selv om det er forskjellige typer av vaskemaskin-mindre kraner som patron, ball, plate og membran, er det i utgangspunktet den samme metoden for å fikse dem fordi de alle har de samme egenskapene. En lekker kran kan løfte vann regninger og avløpsvann, så det er viktig å reparere den snart. Det er mulig å reparere dette problemet med noen få verktøy og materialer.

Bruksanvisning

1 Slå av hovedvanntilførselen til hjemmet ditt hvis det ikke er en individuell ventil for badekar. Åpne kranen å tømme vann ut av linjene.

2 Skyv en flat skrutrekker under metallhette i midten av håndtaket og løft av dekselet. Fjerne settskruen under metallhetten. Trekk i håndtaket av kranen kroppen.

3 Løsne justerings ringen under håndtaket med en skiftenøkkel. Trekk ut cam og ball montering med hendene.

4 Ta tak i to kranen seter med nebbtang; disse ligger i messing basen under ballen. Trekk ut fjærene som er under messing basen. Gni messing base og sete med stålull for å fjerne rusk.

5 Kontroller ballen. Dersom det er slitt ned, må den byttes ut. Kjøp en ny cam og ball montering fra en jernvarehandel.

6 Re-montere kranen montering i motsatt rekkefølge som du fjernet delene. Sørg for at du stille opp sporet i siden av ballen pinnen i det indre av fasett kroppen. Rillene på cam bør låse inn i sporet på kroppen av kranen.

7 Gjenopprett vannforsyningen til badekar og sørge for at kranen fungerer.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com