Room ideer med en hvit skinnsofa

June 19

Room ideer med en hvit skinnsofa


En hvit skinnsofa kan være grunnlaget for en moderne plass eller en tradisjonell plass. En moderne plass vil fokusere på en mer minimalistisk utseende, med kjøligere toner og med en mer moderne kombinasjon av print og solide farger gjennom tekstiler og kunstverk samt tilbehør. Den mer tradisjonelle valg fungerer godt sammen med lysere toner eller møbler i lønn, samt en varmere farge gane gjennom tekstiler, maling og tilbehør.

Maling og papir

Sats på tre lys grå kule-tonet vegger og en aksent vegg av en matt kirsebær rødt hvis du føler deg inspirert av moderne design. Alternativt gir rommet tekstur med en fjerde aksent vegg av tapet i en rød damask stil. I en tradisjonell rom, tilsett fløte farget (en varm krem ​​tone) maling til veggene, og legge til en fjerde vegg av varme blå, grønn eller fersken. Det kan være lurt å legge til en fjerde aksent vegg av tapet i et pledd, veving varme farger sammen, eller i en tradisjonell floral. Begge disse stil alternativer, for tradisjonelle og moderne, vil arbeide med hvit skinnsofa.

møbler

Innrede en moderne plass med et sett av svart, kantete og enkle slutten tabeller og et salongbord. I en tradisjonell plass, investere i mørkere tre farget til en muskat eller kirsebær finish. En espresso brun kan også arbeide med en tradisjonell stil preferanse og en hvit skinnsofa. Hvit enkel, men likevel elegant, vil kaffe og slutten tabeller arbeide med både moderne og moderne stil preferanser og vil også utfylle en elskede hvit skinnsofa.

Tilbehør

Accessorizing er kle opp en plass og gi det polere. Vis frem hvit skinnsofa i en moderne rom ved å legge glasskeramikk og rustfritt stål lysestaker, vaser og lysarmaturer. Messing, porselen og gull-look lysestaker, vaser og lysarmaturer vil legge til en glød til den tradisjonelle stue. Belysning og lys vil sikre at hvit skinnsofa er supplert med en myk, varm glød.

Art Work

Svart og hvit innrammet kunst, fargerike byen scapes eller abstrakt fargerik kunst vil utfylle en hvit skinnsofa i et rom med moderne smakspreferanser. Messing og gull-plate trimmet fotorammer, sammen med rike oljemalerier av landsinnstillingene, vil være ideelt i en plass som har mer tradisjonelle preferanser.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com