Typer av wingback stoler

August 10

Typer av wingback stoler


Wingback stoler har vært en møbler stift for familier, siden de ble introdusert i det 18. århundre. Deres opprinnelige intensjon var å holde den som sitter i dem varme og komfortable ved å holde ut utkast med sine overdimensjonerte armer og holder på varmen med sine høye ryggen og vinge-lignende sider. Tidlige modeller hadde ingen møbeltrekk, men brukte en pute på ryggen og setet. Senere og moderne versjoner inkluderer overstuffed rygg og nedre armer som svinger utover for komfort.

Non-stoppede

Non-stoppede wingback stoler er de tidligste versjonene av denne populære stolen. De var kledd med en ryggpute og en sittepute, som kan bli endret som sesongen eller komfort nivå diktert. Puter ble vanligvis fylt med dun og fjær, og de ble fluffed regelmessig for å holde utseendet.

Ulike stopningsmaterialer

Typiske materialer for stoppede wingback stoler inkluderer skinn og mykere stoff. Moire stoff og jacquard er populære, som er chintz mønstre. Tykkere og holdbar møbelstoffer foretrekkes for tunge brukssituasjoner, og mer delikate stoffer er ideell for soverom lesing blanke.

Arm størrelser og stiler

Moderne stiler inkluderer de som har nesten ikke-eksisterende armene samtidig holde høy rygg og vinge sider. Disse fortsatt oppfyller det opprinnelige formålet med å gi komfort og holde varmen for den personen hvile i stolene. Andre arm stiler inkluderer kraftig skrå armer, rette 90-graders våpen fra setet og armer som har en rull. Arms kan også bli funnet som solid trekk, eller de kan ha åpen vevde gitter styling.

Rygglengde

Baksiden lengde wingback stoler avhenger av stilen. Tradisjonelle wingback stoler vil ha en full back som gir full støtte for ryggen. Moderne wingback stoler kan bli funnet i en tilbakelent stil eller med delvis tilbake med hodet gratis eller med begrenset støtte.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com