Hvordan fikse Chipped Betong

July 13

Betong vil til slutt chip og sprekk over tid. Utendørs betong er utsatt for vær og vind på toppen av daglig bruk; innendørs betong er gjenstand for mange års bruk. Reparasjon chips i betong er enkelt og ikke dyrt, bare så lenge det omliggende betongen ikke er alvorlig skadet eller svekket.

Bruksanvisning

Fikse Chipped Betong

1 Rengjør området rundt brikken, ved å fjerne eventuelle rester. Hvis det er mye skitt eller støv i eller rundt chip, kan det være lurt å rengjøre området med vann.

2 Legg caulk inn i fugepistol. Dette kan gjøres ved først å trekke stempelet i våpenet hele veien tilbake, sette caulk rør, og deretter langsomt å trykke stemplet tilbake. De fleste caulk pistol stempler vil klikke på plass når de er langt nok inn.

3. Skjær enden av caulk røret slik at spissen er riktig størrelse for brikken. Jo nærmere du klippe til bunnen av røret, jo større spissen vil være, og jo mer caulk vil komme ut med en gang. Et verktøy kniv anbefales fordi det vil gjøre en renere kutt enn saks.

4 spre Sakte caulk over chipped området slik at det fyller chip.

5 Tørk fylt brikkens overflate med en ren klut fuktet med white spirit. Dette vil rense bort overflødig caulk. La den sitte i noen timer for å sikre caulk har satt i. Hvis betongen er utendørs, vil du ønsker å dekke det reparerte området med en vektet ark av plast for å sikre at ingenting skader reparere den før den setter.

Hint

  • Hvis du vil ha noe sterkere for reparasjon, kan du bruke betonglim stedet for caulk. Dette er tilgjengelig på de fleste jernvareforretninger.
  • For sprekker og store chips, kan det være bedre å bruke sement som en fugemasse for å fylle i chip / crack. For å gjøre dette, bland sement og vann i henhold til produsentens instruksjoner. Pass på at den gamle sement er fuktig, slik at blandingen ikke tørker ut for fort, og fyll i chip med den nye sement.
  • Hvis betongen rundt brikken blir sterkt skadet eller gammel, reparere en enkelt brikke er ikke effektive. Hele erstatning kan være nødvendig for alvorlig skadet betong.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com