Hvordan endre en Weed Eater Spool

August 12

En Weed Eater kan være et flott verktøy for å hjelpe deg å holde hagen din trimmet og ser ryddig rundt kantene. Dessverre, plast snor bare varer så lenge på en spole før du trenger å endre den. Når det skjer til Weed Eater, her er hvordan du kan endre spolen av monofilament.

Bruksanvisning

1 Trekk ut Weed Eater hvis det er en elektrisk. Fjern tennpluggen hvis modellen er en gass trimmer.

2 Tips enheten slik at du kan ha lett tilgang til spolen. Skru av lokket i retningen som vises på din modell av Weed Eater. Trekk spolen av Weed Eater. Rense gress og rusk fra leder av Weed Eater på dette tidspunktet.

3 Rull ca 30 fot av Weed Eater erstatning linje fra utskifting spolen. Pass på at det er riktig diameter for Weed Eater.

4 Sett en tomme av Weed Eater linje i midten av Weed Eater er spolen. Pakk Weed Eater linjen tett på til Weed Eater spolen. Pakk den i retning av pilen på spolen.

5 Kjør halen av Weed Eater ledningen ut gjennom feedhole. Sett spolen tilbake på Weed Eater med fire til seks inches av halen strekker seg fra Weed Eater. Stram hetten tilbake på plass.

6 Sett tennpluggen tilbake i Weed Eater eller koble den til. Start Weed Eater. Fortsett trimming ugress. Du må kanskje trykke på enheten på bakken for å få det til å mate riktig. Hvis den ikke gjør det, koble fra strømkilden og kontroller at linjen mates gjennom matehullet.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com