Hvordan fikse en lekker bad badekar tappekran

June 12

Hvordan fikse en lekker bad badekar tappekran


Enhver form for avløp lekkasjer kan virkelig koste deg penger ved å øke vannregningen hver måned. I stedet for å kjøpe en ny side av ligaen, kan de fleste lekkasjer være løst. Badekar Kraner kan begynne å lekke med alderen. Sel slites ut og må byttes ut. Med litt VVS erfaring og de riktige verktøyene, kan en lekk badekar tappekran repareres.

Bruksanvisning

1 Slå av vannforsyningen til badet. Sett en drop-klut i bunnen av karet. Ta på deg vernebriller og knebeskyttere.

2 Lirk av håndtaket dekker badekar tappekran, med en liten skrutrekker. Fjern skruen som holder på håndtaket. Trekk av håndtaket. Fjern eventuelle trim skruene og trekk av trim stykker.

3 Påfør Kanallås tang eller bruke et badekar pipenøkkel til å fjerne hver av dine stammer. Pipenøkkel passer stramt rundt stammen, og vil gå inn i veggen, slik at hver stilk kan fjernes. Vri nøkkelen mot klokken.

4 Inspiser bunnen av hver stilk. En stamme skive er helt i bunnen av stammen. Ta det med liten skrutrekker og installere en ny stilk vaskemaskin. En defekt eller slitt stammen vaskemaskin er den vanligste element som kan føre til en kar kranen å lekke.

5 Pakk et par svinger av Teflon tape på den gjengede bunnen av stammen. Den teflon tape er å hindre at eventuelle lekkasjer fra bunnen av stammen, som ligger på innsiden av veggen. Sett på stammen karet ved å skru den tilbake inn i veggen. Bruke karet pipenøkkel for å hjelpe deg line den opp med trådene.

6 Re-installere trim ved å skyve den opp mot veggen og stramme justeringsskruene. Skyv håndtakene over utstående stammen. Monter håndtaket skruen og skru ned. Trykk på kranen dekselet. Skru på vannet og se etter lekkasjer.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com