Hvordan lage en kapteinens seng med skap

September 1

Hvordan lage en kapteinens seng med skap


Å gjøre en hjemmelaget, twin-size kapteinens seng fra skap er en super enkelt prosjekt. Med noen få enkle materialer kuttet til størrelsen av din lokale Oppussing butikken og ferdige skap, kan du opprette en kapteinens seng uten spesialverktøy. Når du kjøper materialer, kan du ha en ferdig seng i ca to timer.

Bruksanvisning

1 Sett 36-tommers med 12-tommers uferdige tre veggskap på plass som frontskap sengebunn.

2 Sett to av de fire 30-tommers med 12-tommers uferdige tre overskap flush mot baksiden av frontskap på hver side for å lage de ytre vendt side skap. Resultatet er en U-formet konfigurasjon av kabinetter som en base for kapteinen seng.

3 Kjør en tynn, curvy perle av heavy duty flytende konstruksjon lim langs den ytre omkretsen av skapene. Deretter plasserer 1/2-tommers pre-cut kryssfiner på toppen av limte skap og sentrum av kryssfiner på kabinettene som madrassen plattformen. La limet tørke.

4 Kjør en curvy perle av heavy-duty flytende konstruksjon lim langs den brede siden av en en-av-to stykke trelast i en 75-tommers lengde. Deretter sentrere og feste brikke som trim langs den ene langsiden av 1/2-inch kryssfiner. Fest trim brikke på plass med en hammer og fire jevnt fordelte 2-tommers ferdig negler og la limet tørke. Gjenta dette trinnet for å trimme den andre langsiden av kryssfiner.

5 Kjør en annen curvy perle av heavy-duty flytende konstruksjon langs den brede siden av en-for-to stykke trelast i en 37-1 / 2-tommers lengde. Deretter sentrere og feste brikke som trim langs forsiden av kryssfiner. Fest trim brikke på plass med en hammer og fire jevnt fordelte 2-tommers ferdig negler og la limet tørke.

6 beis eller maling for å fullføre prosjektet, om ønskelig.

Hint

  • Du kan opprette en kapteinens seng med skap til å passe i et hjørne ved å eliminere to av de 30-tommers veggskap.
  • Ikke bruk for mye lim for å montere kryssfiner til kabinettet baser. En tynn perle av lim er alt som er nødvendig for å holde kryssfiner fra skiftende. Dessuten vil en tynnere perle tillate deg å lirke kryssfiner av skapene senere hvis du trenger å flytte sengen.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com