Slik installerer Tile Over betonggulv

June 26

Tile har vært en av de mest brukte gulvmaterialer gjennom historien, og betong har vært og er fortsatt den dominerende grunnlaget type, så det ville bare være fornuftig at disse to elementene vil bli kombinert. Det har seg slik at betong er blant de beste overflater for flis søknad, noe som gjør dette til en oppgave som lett kan fylles ut av nesten hvem som helst med riktig verktøy og instruksjoner.

Bruksanvisning

Innstilling fliser

1 Rengjør gulvet for rusk å bruke støvsugeren.

2 Finn midten av gulvet ved hjelp av målebånd (midten av gulvet er ofte brukt som en brikke utgangspunkt). Mål midten på motstående vegger og koble disse punktene med en krittstrek. Der linjene krysser hverandre er midten av gulvet.

3 Bland thinset i 5-gallon bøtte i henhold til produktinstruksjonene som er angitt på emballasjen, ved hjelp av drill og miksing padle.

4 Spre thinset blandingen langs lengste midtlinjen på gulvet, ved hjelp av støpe sparkel; deretter begynne å legge fliser fra midten av rommet, trykke hardt i en liten sirkulær bevegelse for å sikre en forsvarlig obligasjon. Legg igjen en fuge mellom fliser for fugemasse (denne felles er oftest ca 1/4 ").

5 Arbeid deg utover, sette flis fra senterlinjen til de tilstøtende vegger, med flis så å klippe noen delvis fliser som må legges mot veggen.

Installere Grout

6 Se thinset emballasje for tørketider; når thinset har tørket tilstrekkelig, bland fugemasse (i henhold til produktinstruksjonene som er angitt på emballasjen) i en 5-gallon bøtte, ved hjelp av drill og miksing padle.

7 Sug fugemasse bag i vann, deretter fylle den med fugemasse (klemming bunnen åpningen vil holde fugemasse mix fra strømme ut for tidlig), og vri toppen av posen lukket.

8 Klem fugemasse inn i fugene mellom flisene, jobbe lengst hjørne av rommet mot utgangen. Det kan være lurt å fugemasse gulvet i mindre deler for å gjøre det neste trinnet enklere.

9 Sug svampen i en bøtte med rent vann og tørk overflødig fugemasse fra fliser og ledd; gjenta etter behov.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com