Standard høyde for Bar Stool Counter Top

June 17

Standard høyde for Bar Stool Counter Top


En bar krakk countertop er satt til en standard høyde i nesten alle hjem og restauranter for å gjøre bestilling selve barkrakker og stoler litt enklere. Hvis høyder av alle benkeplater var annerledes, ville du trenger tilpassede stoler for hver enkelt, og dette vil være svært kostbart. Når du planlegger en ny bar eller en benkeplate, se på standarder høyder i design.

Bar Counter Heights

Den vanligste bar høyde er 42 inches fra gulvet, som omfatter avstanden fra gulvet foran baren på toppen av baren benken. Bare en guide, er det tatt som en standard av de fleste designere og dekoratører som de er de som trenger å gjøre baren arbeid. Grunnen til denne høyden er så lett akseptert er fordi de fleste voksne lett kan støtte seg opp i baren og stå å spise eller drikke mens i baren. Sette opp bar topp i denne høyden vil bare gjøre alle dine forestående beslutninger enklere.

Bar Stool Heights

En annen viktig faktor når du vurderer bar countertop høyde, er høyden av dagens vanlige barkrakk. Mens så mange forskjellige typer barkrakker eksisterer i dag, er hver masseproduserte til lignende dimensjoner slik at de paret opp pent med standard bar. Den vanligste høyde for en bar krakk setet er 30 inches, som er en fot under toppen av disken, posisjonering brukeren på ideell høyde for å spise og drikke fra sittende stilling. Selv avføring kommer i andre høyder, de fleste er 30 inches høy.

Heve eller senke høyden

I noen tilfeller heve eller senke høyden på bar krakk countertop er en god idé - for eksempel hvis du monterer en TV på en vegg i nærheten av baren og vil ha den i siktelinjen av dem i baren. Men hvis du lavere baren for mye, avføringen vil ikke passe inn under tverrliggeren. Heve bar for høyt, og spise mens du sitter på krakk er vanskelig. Senke bar 2 inches er greit i de fleste tilfeller, fordi du vil finne noen barstoler som er bare 28 inches høy til å begynne med. Avføring kommer i en rekke høyder, så før du heve eller senke bar, sikre at du kan finne en bar krakk for å imøtekomme endringen.

Bardisker Versus Jevn Merker

Merk at en bar countertop er høyere enn en vanlig kjøkkenbenken, så hvis du bare ønsker å legge til et par barkrakker til kjøkkenbenken, må du kjøpe en annen type avføring. En teller krakk er en som ble brukt ved en kjøkkenbenk med overheng, og det er vanligvis 24 til 26 inches høy. Legg merke til dette er bare noen få inches lavere enn en bar countertop krakk, men det er betydelig, spesielt hvis du prøver å passe bena under baren.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com