Hvordan erstatte en kjøkkenkran Valve Cartridge

August 15

En kjøkkenkran er en av de mest trafikkerte våtromsinnredning i et hjem. Moderne kjøkken kraner er laget for å vare et tiår eller mer. Over en periode av tid, kan selv de beste kjøkkenkran utvikle et drypp eller blir vanskelig å slå av. Denne felles problemet kan løses med en enkel erstatning ventil kassetten for å gjenopprette den ligaen til forsvarlig drift.

Bruksanvisning

1 Slå av vannforsyningen til kjøkkenet skapet ved å stenge de to ventiler, ofte referert til som "stopp", som ligger under vasken. Vri ventilen håndterer klokken til tett å stenge ventilene.

2 Åpne kjøkkenet ventil kassetten ved å fjerne kranen håndtaket. Bruk tuppen av et verktøy kniv blad eller standard skrutrekker til å feste håndtaket sette av, fjern håndtaket oppbevaring skruen med en stjerneskrutrekker. Med oppbevaring skruen ut, trekk håndtaket rett opp og ut av kassetten innlegget.

3 Løsne ventilkassettmutteren med en skiftenøkkel. Noen typer kjøkken ventil patroner holdes på plass med låseringene; for denne typen bruk snap-ring tang for å frigjøre ventilen kassetten.

4 Pakk den gamle ventilen kassettene bruker justerbare tang eller en ventil patron avtrekker å gripe ventilen innlegget og trekk kassetten oppover ut av ventilkammeret.

5 Skyv den nye ventilen kassetten inn i ventilkammeret, og fest den på plass med patronventil mutter eller snap-ring fjernet tidligere.

6 Fest kranen håndtaket til ventilen innlegget og installere håndtaket skruen med en skrutrekker.

7 Snap håndtakets innsatsen på plass over håndtaket skruehullet.

8 Slå på vanntilførselen til kranen igjen.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com