Hvordan bygge en Header Over en innvendig dør

August 15

Veden framing system som brukes til å bygge boliger er et nettverk av strukturelle forsamlinger som fungerer sammen. Utformingen av en indre dør spissen følger standard praksis ved en fremgangsmåte som sikrer riktig støtte for portåpningen for å installere alle dører og stendertyper, og kan brukes for døråpninger på alle ikke-bærende vegger.

Bruksanvisning

1 Legg ut posisjon og breddedimensjon av portens grove åpningen for å fullføre vegg innramming, å utelate de vanlige stenderne ved åpningen befinner seg.

2 Mark rubrikkene for to stendere, side ved side, rett ved siden av den grove åpningen dimensjon på topp og dørterskler av veggen.

3 Installer full lengde standard pigger på de ytre stud oppsett merket i trinn 2. Disse to pigger er referert til som "kongen studs".

4 Mark dørens grov åpningshøyde på kongen stud på hver side av åpningen i henhold til døren produsentens spesifikasjoner, måle fra bunnen av karmen plate. Vanligvis tøffe åpningen høyden er 82-inches for en standard 6-fots 8-tommers dør. Bruk en hånd firkant for å forlenge høyden linje tvers over innsiden av begge kongen pigger.

5 Skjær to stykker 2 av 4 tømmer til dimensjon mellom toppen av karmen platen og den harde åpningshøyde markert i trinn 4.

6 Installer en av de to av fire styrene kuttet i trinn 5 på hver side av døråpningen, knytter den til kongen stud med en 16d spiker ca 6-inches fra hver ende og to mer likt fordelt mellom ende negler. Disse refereres til som "trimmer studs", og de støtter overskriften innramming.

7 Klipp to lengder på 2 av 4 trelast til dørens tøffe åpningen bredde pluss 3-inches. Disse to platene er de horisontale døren header stykker.

8 Plasser begge de to av fire overskrifter kuttet i trinn 7 over døråpningen, på kanten og ved siden av hverandre mot toppen av trimmere installert i trinn 6.

9 Fest øvre to av fire mål nærmest topp plate, med to 16d spiker gjennom kongen pigger i begge ender av to av fire blokker, og deretter fjerne den nedre header som er mot toppen av trimmer studs.

10 Mål avstanden mellom toppen av toppteksten som er installert i trinn 9, og undersiden av topp-platen, og deretter skjære en 2 av 4 sten for denne dimensjonen for hver enkelt veggtverrligger layout linje innenfor portåpningen. Cut to ekstra blokker skal plasseres mot kongen stenderne på hver side. Disse blokkene blir referert til som "krøplinger".

11 Installer en av krøplinger kuttet i trinn 10 mot kongen stud på hver side, med slutten tett mot toppen header blokken og topplaten. Fest på plass med to 16d spiker gjennom topplaten og header blokk i begge ender av krøpling.

12 Fest de rester krøplinger kuttet i trinn 10 over toppen av hodet plass, posisjonering en krøpling på hver layout linje.

13 Sett den andre horisontal header blokk fjernet i trinn 9 og fest med to 16d spiker gjennom kongen pigger inn i endene av overskriften blokken. Ikke spikre på trimmer studs.

14 Fullfør de resterende veggen innramming, etter behov, så stå veggseksjonen oppreist og sikre det på sin egen stilling.

15 Bruk en håndsag mot innsiden av hver trimmer stud å klippe karmen plate ut av døren sin tøffe åpningen. Åpningen er klar for døren installasjonen.

Hint

  • Lokale og nasjonale byggeforskrifter mandat spesifikke krav til utforming av døråpninger i bærende og ikke-bærende vegger. Det anbefales at du tar kontakt med kommunen din for å sikre etterlevelse før du starter dette prosjektet.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com