Hvordan lage en murvegg for overnatting

August 22

Hvordan lage en murvegg for overnatting


Utsatt murstein er ikke bare for eksklusive loftsleiligheter; du kan opprette en i ditt eget hjem. Fascia klosser er omtrent halvparten av tykkelsen og vekten av en vanlig murstein, men overflatene av de to er nesten umulig å skille. Før du begynner, gi veggen en grov tekstur å holde mørtel. Staple netting over hele veggen, henge sement Backer bord eller sand veggen med grovt sandpapir. I en helg, kan du opprette en utsatt murvegg uten å måtte ansette en bygningsingeniør.

Bruksanvisning

1 Hekt fliken av en krittstrek på kanten av veggen et par inches opp fra gulvet. Hvis det er et innvendig hjørne, tack fanen til veggen med en liten spiker. Trekk linje på tvers av veggen til den motsatte enden. Heve eller senke linjen til nivået vedlegget boble er sentrert. Trekk den stram og smekk den mot veggen.

2 Mål fra gulvet til linjen flere steder langs veggen. Hvis gulvet er i vater, vil målingen være den samme over hele veggen. Hvis det ikke er nivået, vil de høye flekker være en kortere avstand fra gulvet til linjen. Markere plasseringen av det høyeste punktet på gulvet på linje med en blyant.

3 Mål bredden på en fascia murstein. Hvis gulvet ikke er i vater, måler fra gulvet til bredden av en murstein på det høyeste punktet merket på krittstrek, og merk den med en blyant. Hvis gulvet er i vater, markere bredden av en murstein på veggen på noe punkt.

4 Sett en 4-fots nivå mot veggen på blyant mark, og sentrere boblen. Trace kanten av nivået på veggen med en blyant. Forleng nivå linje på tvers av veggen ved å flytte nivået og spore sin kant.

5 Bland thinset med vann i en bøtte i henhold til produsentens anvisninger.

6 Grav ut thinset med en sparkel og spre den over ryggen av en murstein. Trykk på murstein mot veggen like under blyantstrek. Gjenta med en annen murstein, plassere den ved siden av den første. Presse et avstandsstykke mellom de to klossene, og fortsette på tvers av veggen.

7 Grav ut mørtel og spre den på veggen over den første raden av murstein.

8 Begynn den andre raden av murstein på midtveis punktet over den første murstein av den første raden, svimlende justeringen av å rader. Presse murstein og avstandsstykker i mørtelen på samme måte som før. Push flere avstandsstykker mellom klosser av den første og andre rad på tvers av veggen.

9 Skrap av mørtel hvor en hel murstein ikke vil passe. Du vil fylle disse områdene senere.

10 Spredt mer mørtel på veggen over den andre raden. Juster den tredje raden av murstein med den første raden, sette inn avstandsstykker som før. Fortsett å bygge opp før du har murt hele veggen.

11 Mål åpne plasser hvor fulle murstein ikke passer. Bruke disse målingene til murstein og merke dem med en blyant.

12 Ta på vernebriller og slå på våt sag. Skyv hver murstein gjennom bladet på våt så, kutte dem i sine spor.

13 Spre mørtel på ryggen av hvert kutt murstein og press dem mot veggen i de aktuelle stedene.

14 La veggen tørke i minst 24 timer, og deretter trekke ut avstandsstykkene.

15 Mix sementbasert murstein mørtel i henhold til produsentens anvisninger. Fyll en fugemasse pose med mørtel, og kuttet av tuppen av posen med en saks.

16 Squeeze mørtel i hvert ledd mellom mursteinene, men bruk forsiktighet for ikke å spre det på ansiktene til murstein. Dra spissen av en tuck peker sparkel over leddene, noe som gjør mørtelen uniform i alle ledd.

17 La murt vegg tørke i minst 24 timer.

Hint

  • Våte sager variere fra produsent, så følg alltid bruksanvisningen for maskinen din.
  • Fyll mørtelfuger med felles keramiske fliser fugemasse i stedet for murstein mørtel, om ønskelig.
  • Hvis avstandsstykker står fast i mørtelen etter det tørker, bruker tang til å trekke dem ut.
  • Overflødig mørtel vil stivne på forsiden av grov stein, og kan permanent ødelegge utseendet. Vær forsiktig å ikke overfylle leddene.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com