Hvordan bygge en enkel Pulpit

October 12

Hvis du liker å bygge spesielle prosjekter og ønsker å prøve noe som vil bli vist frem foran grupper av mennesker, hva med å bygge en spesialdesignet redwood prekestol? Det kan brukes ikke bare av ministre og prester, men også av lærere eller sang ledere. Alle som står foran et publikum og trenger et sted å legge sine notater og bøker vil nyte fordelene av å ha denne enkle prekestol å bruke.

Bruksanvisning

Hvordan bygge en enkel tre Pulpit

1 Plasser en 4-by-4-tommers innlegg på et flatt underlag, og måle fra toppen av stolpen ned en tomme. Merker med en blyant og tegne en linje over kanten av innlegget. Snu innlegget over på hver side som er ved siden av den siden du nettopp merket. Marker en linje fra den linjen du nettopp tegnet til motsatt hjørne på toppen av innlegget. Dette kommer til å være din cut-linjen. Ved hjelp av en gjæringssag, kutt innlegg på den linjen du nettopp tegnet for å lage en skrå i toppen av innlegget.

2 Skjær 1-by-4-tommers redwood trim stykke med en sag, slik at du har to stykker, hver 30 inches lang. Overlapping redwood trim stykker du bare klippe slik at de skaper en "X" på en eksakt rett vinkel til hverandre. Nail bitene sammen ved hjelp av to-tommers ferdig negler. Med den gjenværende bestanden av 1-by-4-tommers redwood trim, kuttet to stykker, hver 6 inches lang. Nail en av de seks-tommers biter til den nederste kanten av en av de 30-tommers redwood biter du bare spikret sammen. Spiker det slik at 6-tommers biter starter på slutten og doble tykkelsen på 30-tommers brikke. Gjør det samme med de resterende 6-tommers redwood trim ved å spikre den til den motsatte enden av den samme 30-tommers redwood trim. Dette vil skape en base for din prekestol.

3 Snu base over slik at 30-tommers redwood trim stykke uten trim blokkene er nærmest deg og stykket med blokkene er mot deg. Nail basen til bunnen av 4-by-4-tommers innlegg med 3 1/2-tommers galvanisert spiker. Pass på at du spikre den til den flate enden av innlegget, ikke slutten du klippe skrå i. Snu basen og legg over slik at den står på basen.

4 Plasser en-av-16-av-24-tommers redwood panel foran dere og legge 1/2-av-1/2-av-24-tommers redwood trimme langs bunnflaten av panelet. Nail trim til panelet med 3/4-tommers ferdig negler. Dette vil skape en leppe for prekestol toppen. Ved hjelp av en målebånd, finner den nøyaktige midten av redwood panel. Mål opp en tomme i hver retning, og markere at spot. Med en blyant, lett trekke en firkantet boks på toppen av panelet ved å tegne direkte linjer for å koble kryss fra de punktene du bare målt. Hjørnene denne boksen kommer til å være der du spikre panelet til redwood innlegget. Gå fremover og spikre fire to-tommers overflate spiker til forsiden av panelet på disse punktene inntil spissen av neglene bare bryte overflaten på baksiden av panelet.

5 Finn nøyaktig midt på toppen av 4-tommers innlegg og legge din panel på toppen av innlegget, slik at neglene som stikker gjennom er selv på toppen av innlegget. Fest panelet til innlegget ved å fortsette å drive ferdig spiker inn i panelet. Stå på talerstolen på noen gamle avis, og bruke en satin finish strøk til hele forsamlingen. La den tørke.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com