Cowboy eller vestlig soverom for Kids

November 22

Cowboy eller vestlig soverom for Kids


Cowboy- og vestlige tema soverom inspirere kreative sinn barn og voksne i alle aldre. Hoteller og bed and breakfast bruke disse temarom å skape en eventyrlig miljø i sine hoteller, og de kan lage dynamiske områder innenfor hjem. Ta inspirasjon fra gamle filmer, TV-programmer og barns tegneserier og bildebøker. Prøv å finne materialer som skinn, tau, robuste tekstiler og gjenbruk elementer du finner på vintage butikker og forsendelse butikker.

materialer

Gå til jernvarehandelen å finne børstet tinn inventar, lysbryter dekker, uttak dekker og bordlamper. Sjekk ut vintage butikker for vintage cowboy hatter og vestlige minner. Besøk sendingen butikker for gamle jeans og rutete skjorter. Skjær ruter fra materialet for puter og veggtepper. Fabric butikker selger pledd, jean og trykksaker ved verftet. De selger også mønstre for veggtepper og dekorasjoner. Resirkulere gamle og vintage western-tema leker du finner på tag salg og verksted salg.

temaer

Se til populærkulturen for tema ideer. John Wayne spilte i en rekke vestlige filmer og Clint Eastwood har gjort et navn for seg selv som stjernen i spaghettiwestern som: "Fistful of Dollars" og "For noen få dollar mer." Slike filmer kan gi autentisk inspirasjon. TV-serier som "Bonanza" kan også gi inspirasjon. Bruk farger som brukes i filmer og TV-programmer filmet i farger. Husk å holde dekorasjoner alder riktig. Små barn kan nyte tegneserie cowboyer eller western-tema tegneserier som Yosemite Sam.

vegger

Male veggene i primærfarger. Etter at malingen tørker, sjablong ord på veggen som "Giddy-up", "Ride 'em, cowboy" og "Yee-Haw". Når du har bestemt deg for et fargevalg på veggene, er det på tide å bli kreativ med tekstiler. Kjøp rutete ark eller lage et sett med interessante mønstre eller pledd materiale. For å gjøre rimelige gardiner, kjøpe noen yards av musselin (en billig stoff som ser ut som vogntrekk) og en pakke med hem tape. Iron hem tape ved å følge instruksjonene på pakken for å gjøre et par av no-sy gardiner. Skjær opp gamle jeans og rutete skjorter for å gjøre kaste puter.

Møbler

Velg en seng ramme laget av et mørkt tre. For å gjøre en vestlig hodegavl, kjøpe nok dyne stuffing å vikle rundt sengegavlen. Pakk stuffing rundt hodegjerde og bruker en stift pistol for å påføre stuffing til sengegavlen. Pakk pledd materiale rundt hodegjerde og bruker stiftepistol, påføre materialet i ryggen. Til slutt, montere headboard på veggen. Bruk limpistol for eventuelle løse kanter. Velg en nattbordet laget av mørkt tre eller stable gamle tre melk kasser som kan brukes som en nattbordet.

dekorasjoner

Bruk gjenstander du finner i sparsommelighet butikker og antikvitetsbutikker å dekorere rommet. Hang cowboyhatter, lasso montert trygt unna barns rekkevidde, gamle spaghetti western og cowboy film plakater og gamle trehuskjerrehjul til veggene. Bruk gamle fat til å lagre utstoppede dyr, og fylle tre melk kasser med leker og spill.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com