Slik feilsøker Dampvaskere

October 12

Slik feilsøker Dampvaskere


Steam rengjøringsmidler varme vannet og slipp den resulterende damp fra en dyse som trakter styrken. Trykket av den damp tvinger smuss fra gulv, benkeplater, speil og andre harde overflater. De er miljøvennlige fordi de bruker ingen sterke kjemikalier, men likevel effektivt drepe mugg og bakterier. Selv om de er relativt enkle maskiner, kan damprensere plutselig slutter å virke, og kan trenge noen enkle reparasjoner.

Bruksanvisning

1 Sjekk at damprenser er satt ordentlig inn i stikkontakten hvis enheten plutselig mister strømmen. Prøv å koble damp renere inn i en alternativ stikkontakt, i tilfelle den første uttaket fungerer ikke lenger. Steam rengjøringsmidler kan være energi griser, så det anbefales ikke at de deler en stikkontakt med en annen kraftig apparat som som kan føre til en blåst sikring. Hvis du bruker en skjøteledning med damp renere, dobbeltsjekke at det er vurdert på minst 15 ampere, og ledningen er 14 gauge. Lavere rangerte skjøteledninger kan overopphetes hvis den brukes med damprenser.

2 Kontroller at det er vann i tanken hvis dampen ikke kommer ut. Trekk ut damp renere før du fyller tanken. Når tanken er full av vann, prime pumpen ved å vippe opp og ned på håndtaket flere ganger for å lage damp komme ut.

3 Endre micropad på damp renere dersom overdreven vann kommer ut på flatene som rengjøres. Hvis micropad er overeksponert med vann, vil det ikke være effektiv. Koble fra enheten, og sett micropad med en tørr.

4 Bruk avfettingsmiddel, slik som en all-purpose renere på gulvet hvis det er flekkete eller stripete etter rengjøring. Dette er et tegn på at oppbyggingen på gulvet kan være for tykk for damp renere å effektivt fjerne. Tørk opp fettet med tørkepapir, deretter vaske igjen med damp renere å fjerne de gjenværende smuss og skitt. Hvis det er en hvit flekk på gulvet, har enheten stått for lenge på ett område.

5 Kontroller lengden på håndtaket hvis du finner damp renere for hardt å presse. Jo lengre håndtaket, jo bedre utnytter man har i å skyve enheten.

6 Kontroller at overflater tåler høy varme. Hvis damp renere fjernet glans fra gulv, kan de bli utette tre eller uglasert keramiske fliser. Uten et beskyttende belegg, disse flatene er for porøs for en damp renere.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com