DIY: Piano Bench

November 15

Et piano benk er faktisk relativt enkelt å bygge. Men å kjøpe en ferdig montert piano benk kan koste to, tre eller seks ganger kostnadene ved å bygge en selv. Enten du har en høy kvalitet Steinway eller en gammel, slått ned piano, er det viktig å ha et piano benk. Før du begynner å bygge, må du ta i noen betraktninger og lage en plan.

Tenk på piano

Før du tar noen beslutninger, bør du vurdere dine spesifikke piano. Enten du har en oppreist, en søt baby grand, eller håndlagde flygel - de er alle omfattet av en bestemt type tre. Ideelt sett ville du vil få samme type tre som piano for å best blande de to delene sammen. Dette er imidlertid ikke alltid nødvendig og sette frem en god innsats kan gjøre andre tresorter ligne.

Din piano er også sannsynlig å enten være farget, malt og kanskje til og med har en høyglanset overflate. Du vil sannsynligvis ønske å gjennomføre dette over til piano benk, så hvis det er mulig, forskning piano og finne ut detaljene om maling eller beis, samt graden av glans.

Husk at hvis du velger en lavere kvalitet tre, kan kornene ikke ligne, og dette kan gjøre piano og benk ser ut til å være fra forskjellige lager. Dette er det meste opp til personlige preferanser så følg dine spesifikke behov, ønsker og budsjett.

Til slutt, vurdere hvor mye ornamentikk på piano. Noen pianoer har håndmalte design eller intrikate treverk. Tenk om du ønsker disse funksjonene til å bære over til piano benk design.

Lag en plan

Når du har bestemt fakta på piano stil, kan du begynne å planlegge for piano benk. Husk, en håndlaget piano benk kan være like vakker som en butikk-kjøpte benk. Det kan også være variert, klassisk, eller noe annet du velger, så føler ikke tilbøyelig til å gjøre en standard blokk på fire ben.

Vær kreativ, kan piano benk bruke tre rulling, hånd carving eller du kan selv bore små hull for å sette dekorative gjenstander. Du kan ikke være i stand til å gjøre tre rulle selv, men mange store Oppussing butikker bære forhåndslagde ben med bla arbeidet gjort for deg. Du kan også bruke ulike stoffer, møbeltrekk stifter og omtrent alt du kan tenke på.

Din piano benk trenger ikke å være ubehagelig heller. Ikke vær redd for å gjøre din benk med trekk, som er ganske enkelt å gjøre, og vil også hjelpe deg å spare litt penger på å kjøpe tre. I tillegg kan du velge stoffer for å matche dekorere ordningen av rommet der piano ligger. Stoffer kan slås ut regelmessig for å oppdatere utseendet eller for ferier eller spesielle anledninger.

Det er viktig å investere i alle materialer som er nødvendige for at prosjektet skal fungere. Ved å ta vare og legger vekt på å sette sammen din piano benk, kan du lage et møbel som kan nytes i årene som kommer.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com