Adenium Planter

October 5

Adenium arter, referert til som "desert rose" planter, er allsidige hjem hageplanter godt egnet til et bredt spekter av områder. Verdsatt for sine interessant form og en overflod av levende, fargerike blomster, Adenium planter trives med liten eller ingen omsorg, ifølge University of Florida Extension. Men undersøke plantene dine regelmessig for å hindre vanlige potensielle problemer.

Beskrivelse

De mest tilgjengelige og dyrket arter av ørkenen rose planter er Adenium Obesum. Disse plantene er caudiciform planter, noe som betyr at de viser brede, hovne badebukser. Disse store badebukser lagre vann, noe som gjør Adenium planter ideelt for tørre, ørkenforhold. Stengelen vanligvis kommer 3 til 4 fot over. Av like interesse, blomster av Adenium planter vise utspilte blomster i nyanser av rosa og hvitt med en diameter på 2 inches. Plantene nå en moden høyde på opp til 5 fot.

Generelt vedlikehold

Gi konsistent omsorg til desert rose planter for beste vekst. Friske planter har en større sjanse til å unngå og overvinne pest problemer i forhold til svake planter. Grow adeniums i områder av hagen som gir fullt sollys. Unngå skyggelagte forhold som fører til redusert helse og dårlig blomstring. Hold Adenium i temperaturer godt over 40 grader Fahrenheit som den er hardfør, men bare for svært korte perioder. Ikke overgå 90 grader. Selv ørkenroser trives i tørre forhold, de også vokse med hell i fuktige miljøer. Bare sørge for at jorda er svært godt drenert for å unngå problemer og plante død. Grow Adenium planter i US Department of Agriculture plante hardførhet soner 10 til 11 for beste vekst.

problemer

Dette tørke-tolerant anlegget kan håndtere fuktige forhold, men ikke for fuktig. Hvis du oppdager at din Adenium plantens blader er gulfarging og fallende fra anlegget, er du sannsynligvis over-vanning. Du kan også legge merke tygget bladene og tilstedeværelsen av svarte og oransje larver på Adenium. Disse larvene er oleander larver, skadedyr til ørkenen rose som fôr ved å tygge plantevevet. Oleander caterpillar infestations kan vokse raskt og forårsake alvorlige skader hvis venstre ubehandlet.

Solutions

Hvis du oppdager gule, slippe blader og har vært vanning dine Adenium plantene så ofte som én gang i uken eller oftere, skjære tilbake. Skyll ørkenroser gang månedlig for økt helse.

For caterpillar problemer, ikke bli for bekymret hvis plantens blader helt slippe hvis det er ellers i god helse. Men ikke la dette skje for påfølgende sesonger som leaf fall kan føre til redusert helse. Slipp naturlige fiender på din Adenium planter, som rov stinke feil, som jakter og dreper larvene uten å forårsake ytterligere skade på anlegget. Du kan også hånden plukke larver hvis noen er til stede. For mer alvorlige problemer, gjelder bakterie insektmiddel Bacillus thuringiensis (Bt).


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com