Hvordan lage en koselig hage Daybed å nyte denne sommeren

November 12

Hvordan lage en koselig hage Daybed å nyte denne sommeren


En av gjestenes favoritt flekker til salongen i hagen vår er puten haug daybed på terrassen. Det er mer behagelig enn bakgården hengekøye, og mer luksuriøse enn en vanlig lenestol. Hva mer er, var det veldig enkelt (og billig!) Å bygge. Så, la oss ta en titt på hvordan du kan lage en koselig hage daybed i din bakgård.

Bruksanvisning

1 Kjøp / finne / bygge din daybed plattform. For meg, jeg bygde den ut av et ark med kryssfiner. For bena, festet jeg industrielle trinser til ferdige ben (som du kan kjøpe på de fleste jernvareforretninger). Hjulene ga daybed litt mer høyde, men de gjør det også veldig lett å flytte daybed rundt når vi er underholdende. Jeg kuttet kryssfiner slik at den ferdige størrelsen på daybed er 3 fot med 6 fot, og vi har det opp mot vår lagringsplass skur slik at det er en "tilbake" til det.

2 Mål dagseng og finne ut hvor mange puter du trenger. Jeg anbefaler to-fire lag med puter (den på bildet har seks lag, og det er for mange for komfort). Så hvis putene er 36 "kvadrat gulv puter, og din daybed er 3 fot av 6 fot, trenger du to puter / lag for totalt 4-8 puter.

3 Hvis putene er ikke veldig dyp (som de i bildet), sy dem sammen, ende til ende for en lang stripe av puter. Dette vil holde dem fra å flytte rundt. Hvis de er dypt (som med gulv puter), fest no-sy borrelås på hver pute å holde dem alle sammen.

4 Pile puter på din divan plattform og dykke i og nyt! Du finner dette er favorittsted i hagen for alle gjestene, og sannsynligvis for ditt kjæledyr, også ;-).

Hint

  • Hvis putene du har kjøpt ikke er utendørs puter og du ikke ønsker å ta putene i hver natt, gjenopprette dem i utendørs stoff. Det er enklere enn du forventer å gjøre dette, men vil ta å sy og en tutorial på å sy puter.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com