Hva bruker du til å lime keramiske fliser ned på et Glass Picture Frame?

November 28

Hva bruker du til å lime keramiske fliser ned på et Glass Picture Frame?


Ved hjelp av keramiske fliser rundt kantene av et glass fotografi eller bilderammen kan gjøre en butikk-kjøpte element i en personlig gave eller koordinere rammen med den eksisterende rom dekor. Du kan kjøpe ferdiglagde keramiske fliser eller gjøre mosaikk stykker selv ved å knuse opp knust keramisk servise. De fleste bilderammer er for små til å bruke vanlige keramiske fliser, så se etter mindre fliser beregnet for dekorative mosaikk arbeid.

Hvit Craft Glue

Hvit håndverket lim, eller PVA, er egnet for de fleste små fliser jobber, slik som mosaikk. Det griper godt på glass og fungerer godt for bruk i slike prosjekter som speil rammer. Det vil lime glass eller keramiske mosaikkfliser til glass en bilderamme eller speil, slik at du kan opprette en flis ramme på et speil som opprinnelig hadde ingen ramme.

Transparent Polyuretan lim

For større fliser prosjekter, bruke gjennomsiktig polyuretan lim for liming glass til glass eller keramiske til glass. Det produserer ikke røyk og grep tilstrekkelig at flisene ikke vil gli, til tross for sin langsomme tørketiden. Dette gjør flisene som skal omplasseres for mer nøyaktig plassering. Å være fleksibel og værbestandig, er polyuretan lim egnet for utendørs flisarbeid på glass.

Hvordan Lim Fliser

Spre litt lim på glasset og trykk på mosaikkfliser i limet. Arbeide planmessig og sakte, som dekker ett område av overflaten om gangen for å unngå at limet tørker før du har løst brikkene på plass. Når flisene har tørket, noe som kan ta fra noen timer opp til en dag eller mer, vil de være klar for fuging.

betraktninger

Mosaic, eller flisarbeid, er tung. Når du flis rammen av et bilde du sannsynligvis til å doble vekten av den ikke-flislagt glass. Pass på at veggfester på baksiden av speilet er sterke nok til å bære den ekstra vekten. Også, mens regelmessig formede butikk-kjøpte keramiske fliser beregnet for innenlands bruk på kjøkken eller bad har glatte, ikke-skarpe kanter, er dekorative mosaikk fliser ofte skarpe. Pass på å ikke kjøre fingrene over kantene på flisene når du fuging; lett sand de skarpe kantene på flisene for å runde dem, enten før du lime dem ned eller etterpå, hvis de vil ende opp plassert på kantene av objektet som blir dekorert.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com