DIY kompost bin Paller

October 2

DIY kompost bin Paller


Kompost øker plantehelse og gjør opp for jord mangler. Det kan kjøpes eller lages hjemme. Lag din egen kompost til å redusere husholdningenes og verksted avfall og generere en verdifull jord endring for hagen din. En kompostbingen kan gjøres billig og enkelt ved hjelp prekonstruerte tre frakt paller. Disse pallene kan ofte bli funnet stablet utenfor et forretningssted, kanskje på vei mot søppelcontainer Spør om tillatelse før du tar dem.

Bruksanvisning

1 Velg en pall for ryggen og den ene siden. Finn et godt sted å sette de to l-braketter, noe som gjør at de vil skru inn en solid del av treramme.

2 Fest to l-braketter til venstre kant av ryggen pallen, en noen inches ned fra toppen og en noen få inches opp fra bunnen. Stand de to paller opp og justere dem i rett vinkel. Skru brakettene til utsiden av den andre pallen.

3 Sett de resterende to l-brakettene på høyre kant av ryggen pallen. Stå de resterende side pallen opp og juster den i rett vinkel med ryggen, deretter skru brakettene til utsiden av side pallen.

4 Stå de resterende pall opp og justere den mellom de to sidene, for å tjene som en gate. Legg igjen en liten plass i bunnen for å tillate svinging av porten. Fest pallen med stroppen hengslene til venstre vegg i kompostbingen. Installer låsen på høyre side av porten for å holde det stengt.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com