Hvordan bygge en Roof Bjelke for et flatt tak

August 28

Hvordan bygge en Roof Bjelke for et flatt tak


Flate tak, sett i spansk, Toscana og sørvestlige arkitektoniske stiler, tilbyr enkle horisontale linjer som visuelt utfyller de fleste landskap. Når du stiller inn bjelkene for et flatt tak, hjelper det å huske at taket ikke vil virkelig være flat. En slak skråning er nødvendig for tilstrekkelig drenering. For å oppnå riktig klasse, vil du sette bjelkene og deretter lage skråningen. Til tross for behovet for en skråning, flate tak er blant de enkleste å bygge. Når de utvendige bærende vegger er på plass, kan du sette bjelkene.

Bruksanvisning

1 Installer en rim bjelke på toppen av yttervegger. En rim bjelke danner en boks rundt den øvre kanten av taket, som en bilderamme, og det må inneholde samme størrelse dimensjonale trelast som bjelkene. Flate tak bjelkene er vanligvis større enn standard takbjelkene og ingeniør eller arkitekt vil angi størrelsen av bjelkene, avhengig av avstanden de må strekke seg og av type taktekking ønsket.

2 Sett rim bjelkene på kanten, skyll med ytterkanten av den øverste veggen plate, kalt "tie-plate." Standarden yttervegg inneholder 2-av-fire boards, som gjør tie-plate 3 1/2 inches bred . En 2-av-10, noe som er typisk i flat takkonstruksjon, er 1 1/2 inches tykt, og når den er installert som en felg bjelke, vil dekke de ytre 1 1/2 inches av båndet platen.

3 Tånegl felgen bjelkene på plass ved å sette inn en 16d spiker, med en spikerpistol, hver tredje føtter langs utsiden av felgen bjelke. Toenailing innebærer å skyte spiker gjennom den nederste kanten av felgen bjelke inn i tie-plate i en 45-graders vinkel.

4 Sett fire 16d negler på hjørnet av felgen bjelke, jevnt fordelt, gjennom siden av bjelken som overlapper slutten av neste bjelke. Gjør det samme på alle fire hjørner av rim bjelke

5 Sett taket bjelkene, fra den ene enden og avstand dem 16 inches hverandre. Kantene av bjelkene vil sitte på 2 tommer hylle av tie-plate som ligger på innsiden av felgen bjelke. For å feste hver taket bjelke, tånegl det på hver side med en 16d spiker inn i tie-plate. I tillegg sette inn fire 16d negler, jevnt fordelt, gjennom utsiden av felgen bjelke og inn i endene av hvert tak bjelke.

6 Lag en skråning på minst 1/8 tommers per lineær fot. Den enkleste måten å gjøre dette på er å kutte en dimensjonal bord, på langs, fra hjørne til hjørne. For eksempel, hvis taket bjelkene var 14 fot lang, vil du legge en 14-fots 2-by-4 flat og knipse et krittstrek fra ett hjørne til motsatt hjørne på enden av brettet.

7 Skjær langs linjen med en sirkelsag for å gjøre to lange kiler. I dette eksemplet når kilene er montert på toppen av bjelkene, med den tykkeste delen av styrene alt på den ene siden, taket vil skråningen på hastighet på 1/8 tommer per fot. Individuelle tak lengder varierer, så tallet og kutte tilsvarende.

8 Installer kile styrene direkte oppå bjelkene, toenailing med 8d negler hver 12 inches, på alternerende sider av taket bjelkene. Den høye enden av kilene skal være i flukt med enden av taket bjelke, men de bør ikke strekke seg på felgen bjelke. Installer alle de skrå kiler på samme måte.

9 Bygg en mini rim bjelke bak den høye kanten av kilen boards. I dette eksempelet, ville du trenger en standard 2-by-4, som ligger på kanten, direkte på toppen av felgen bjelke.

10 tånegl mini rim bjelke på plass ved å skyte en 16d spiker gjennom ytterkanten og inn i hoved rim bjelke nedenfor, hver tredje føtter. Sikre mini felgen bjelke til de kileplater ved å sette inn to 16d spiker gjennom utsiden av mini felgen, jevnt fordelt, inn i endene av kileplater. Nå er du klar til å installere taket terrassebord og belegg.

Hint

  • Du kan øke pitch på et flatt tak, men ikke redusere den til mindre enn 1/8 tommer per fot eller taket kunne holde vann.
  • Følg produsentens sikkerhetstiltak når du bruker elektroverktøy, inkludert sirkelsager og spikerpistoler.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com