Slik Plant Epler fra frø

October 7

Slik Plant Epler fra frø


Apple frø kan vokse til å produsere store trær. I stedet for å kjøpe epler fra butikken, kan du nyte dem i hagen din når din epletreet begynner å bære frukter. Epletrær kan bli vanskelig å vokse hvis du ikke følger de riktige forholdsreglene. Når du velger hvilken type eple du ønsker å vokse, vil du være godt på vei til å vokse et epletre i hagen din.

Bruksanvisning

1 Lagre frøene fra apple variasjon du foretrekker. Skyll frøene av under kaldt vann.

2 Brett en fuktig papir håndkle i kvartalene. Åpne papirhåndkle opp slik at det ser ut som en åpen bok, og plasser eple frø på høyre side. Hold eple frø fra berøre hverandre.

3 Brett papiret håndkle over frøene. Plasser papirhåndkle i en glidelås-forseglet plastpose, og sitte den i kjøleskapet. La den stå i kjøleskapet i et temperaturområde mellom 34 til 40 grader Fahrenheit i seks uker før frøene spire, og holde papirhåndkle fuktig.

4 Fyll små torv beholdere med plantejord. Hold potting jord fuktig. Plant frøene en tomme dypt i potting jord, og nøye sette spiret frøplante i jorda.

5 Dekk hullet med jord. Vann den med varmt vann for å holde på fuktigheten i jorda. Plasser apple frøplanter i et solrikt vindu. Roter beholderen hver uke for å sikre at eple frøplante vokser rett.

6 Transplant eple frøplante utenfor når trusselen om frost passerer og spirene har mer enn to blader. Grave et hull som er litt større enn torvbeholdere, ved hjelp av en spade, og plassere beholderen i jordsmonnet. Hullet må også være så dypt som beholderen slik at jorda nivået forblir selv. Pakk jorda rundt containerne, og vanne plantene å holde området fuktig.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com