Hvor å plante Acacia Trees

November 4

Hvor å plante Acacia Trees


Med nesten 800 akasie trær og busk arter over hele verden, kan huseiere enkelt velge den som passer deres behov. Acacias kan være oppreist eller gråt, lav vekst eller høy, spiny eller thornless. Mange har interessante kallenavn, som stikkende Moses (Acacia verticillata), catch-and-keep (Acacia retusa), Schott er tau (Acacia schottii) og paraply akasie (Acacia oswaldii). Acacia koa vokser vilt i Hawaii, hvor det er solid trevirke opprinnelig ble brukt til å bygge krigs kanoer. Noen akasie arter vanligvis dyrket i amerikanske hager dele generelle økende krav.

Jord

De fleste Acacias er vant til å tørke. Plant Acacias i et område av verftet som har godt drenert jord, så plantene ikke lider rot og stamme rot fra "våte føtter." De fleste Acacias kan vokse i sure, nøytrale eller alkaliske jord. Søt akasie, eller Texas Huisache (Acacia Farnesiana), er innfødt til varme, tørre områdene i sørvest og Mexico, og foretrekker sand eller Leir-sandjord. Under riktige vekstforhold, får denne saktevoksende akasie 15 til 20 fot høy og produserer fernlike blader og dypt duftende blomster.

sollys

Plant Acacias i fullt sollys for optimal vekst. Noen Acacias produsere duftende blomster og trenger mye sollys for å vise fram sine beste blooms. Desert Teppe, en registrert sorten av Acacia redolens, er en kort, shrubby plante som brukes i Arizona og California for å forskjønne varme, skyggelagte områder langs motorveier, hvor den produserer lyse gule blomster om våren. Den tette, læraktige blader kveler ut ugress.

Vann

Acacias er vant til å gjøre uten vann i sitt eget habitat. Hvis jorda ikke er godt drenert, vurdere å plante akasie på en slakk bakke eller bakketopp, eller lage en hevet seng for å bedre drenering. Weeping akasie (Acacia salicina) er tørke tolerant, som sine slektninger, men setter pris på en vanlig dypt drikke under varme somre å bidra til å utvikle et solid rotsystem. Hvis jorda blir for tørr, kan den akasie slippe noen av bladene for å spare vann.

Bruker

Siden noen Acacias har skarpe pigger eller torner, plante Acacias godt unna områder der mennesker og dyr gå eller spille. CatClaw acacias (Acacia roemeriana og Acacia greggii), har pigger formet som en katt klo som kan rive huden. Plantene produserer attraktive, pongpong-formet duftende blomster og har interessant bladverk, noe som gjør dem gode prøven planter for ensomme områder av verftet med ingen foten trafikk. Leatherleaf akasie (Acacia craspedocarpa) er en thornless, 16-fots treet som produserer Bottle-type blomster fra vinter til vår. En god skygge tre, er dette akasie også plantet i rader og beskjæres som en sikring.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com