Typer av Wood Siding for Homes

November 21

Typer av Wood Siding for Homes


Velge tre ytterkledning for ditt hjem kan være overveldende hvis du er usikker på dine tre alternativer. Hver type tre kommer med sine egne fordeler, og visse faktorer bør vurderes når du velger. Slike faktorer kan være kostnads, utseende, holdbarhet og vedlikeholdskostnader. Å ha en plan og gjøre din forskning før de bestemmer er anbefalt og vil gjøre opplevelsen enklere.

plywood Siding

Kryssfiner er et vanlig valg for mange huseiere. Det er vanligvis laget av Douglas gran eller sørlige furu. Den kommer i en rekke ulike teksturer og mønstre som gir forbrukeren med mange alternativer. Regelmessig vedlikehold kan forlenge livet av ytterkledning, så planlegger å re-beis eller male en gang hvert femte år. Regelmessig vedlikehold er viktig for å unngå skader fra fuktighet og termitter.

Hardboard Siding

En rimeligere alternativ for tre ytterkledning er hardboard. Prisen tiltrekker forbrukerne samt design og stiler som tilbys. Hardboard har en glatt overflate, men gir ikke samme utseende som heltre. Det er kjøpt i paneler som spenner fra 4 x 8 eller 4 x 10 og er noen ganger lakkert på fabrikken slik at forbrukeren får den allerede beiset eller malt. Hardboard fungerer ikke så bra i regn eller fuktige klima. Fukt kan føre til ytterkledning å utvide og råtne. For å hindre fuktproblemer, installerer ytterkledning ikke mindre enn seks inches fra bakken.

Cypress Siding

Denne tresorten er kjent for sin motstand mot råte og insekter. Det er relativt billig i forhold til redwood og sedertre. Det er også lett å forsegle, beis eller maling og krever mindre vedlikehold enn de fleste andre tresorter. Fargen varierer fra lys til mørk honning. Cypress er en lett tre og lett å jobbe med. Cypress er også ofte brukt for dokker, verandaer, helvetesild og skodder.

Cedar Siding

Sedertre er populær på grunn av sin skjønnhet og aroma. Det er slitesterkt og har en god motstand mot insekter og råte. Sedertre gir anstendig isolasjon, noe som kan redusere strømregningen. Boliger med sedertre ytterkledning generelt holde varmere om vinteren og kjøligere om sommeren. Cedar farger varierer fra naturlig til dyp honning brun.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com