Er det normalt for vannrør til lage lyder på loftet?

October 26

Rørleggerarbeid lyder er et irritasjonsmoment at mange huseiere opplever, spesielt når første flytter inn i et nytt hjem. Noen ganger er disse lydene er naturlig, mens andre ganger kan de indikere et problem med rørleggerarbeid system som må tas opp. Hvis du merker at rørene gjør merkelige lyder på loftet, og du har utelukket muligheten for skadedyr og andre støykilder, noen taktikk som kan hjelpe deg med å minimere problemet.

normal Noises

Attic rørleggerarbeid lyder kan være normalt hvis de ikke plutselig begynner og synes ikke å påvirke kvaliteten på vanntrykket. Forvent fossende og strømmer lyder fra loftet når du slår på kraner. Noen ganger pumper eller kjeler i loft vil også lage lyder når de begynner å operere. Hvis taket er lavt i isolasjon eller lydisolering, kan disse lydene være mer merkbar på enkelte områder, men er ingen grunn til bekymring.

vann Hammer

Vann hammer resultater når plutselige økninger i trykk og ventil endringer skape en høytrykks strøm av vann som skyver luften foran seg. Resultatet er en høyt banging lyd som luftangrep rør og lukkede ventiler. Vann hammer er sterk nok til å riste rørene og gi gjenlyd gjennom huset. Det kan være et tegn på at du trenger å installere en trykkreguleringssystem for å avhjelpe problemet.

Pipe Brak

Hvis du hører høyt rystende lyder som kommer fra loftet hver gang du bruker vannsystem, kan dette være et tegn på at rørene på loftet ikke er skikkelig festet. Rør bruke festene og braketter å holde på plass, spesielt i nærheten av kjeler og andre enheter der de må installere utenfor murene. Sjekk rørene på loftet etter tegn på løse eller korroderte parentes. Stramme rør festene kan løse rystende problemet.

Pipe endringer

Loft er ofte kaldere eller varmere enn resten av huset, avhengig av sesong. Metallrør er følsomme for temperaturer, og ekspandere i varme eller trekke seg sammen i kulden. Hvis vanntemperaturen inne i rørene er plutselig annerledes fra de ytre temperaturer, vil rørene knirke og knake som de justere. Dekker dine loft rør med liners og isolasjon kan bidra til å forhindre dette problemet.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com