Slik fjerner Inspection Stickers uten skader

November 30

Slik fjerner Inspection Stickers uten skader


Når du få bilen inspisert, vil Department of Motor Vehicles utstede et klistremerke for frontruten. Dette vil indikere at du enten bestått inspeksjon, eller at du mislyktes. Avhengig av staten du bor i - hvis du mislykkes du trenger å returnere innen en viss tid - ellers DMV vil belaste en ekstra kontrollgebyr. Når året er tom, må du fjerne inspeksjon klistremerket uten å skade frontruten. Hvis du ønsker å overføre klistremerket fra en gammel og ødelagt frontruten til en ny frontruten på den samme bilen, må du nøye skrelle den av.

Bruksanvisning

1 Skjær et stykke pakking tape som er samme størrelse som klistremerke. Trykk på teipen mot klærne og fjerne. Gjør dette flere ganger, å avta noe av limet, slik at den ikke skader klistremerket.

2 Plasser pakking tape over klistremerket. Dette vil hindre den fra å rive, som du skrelle den av frontruten.

3 Fukt et barberblad med vann. Dette vil smøre den, slik at den ikke lager riper i frontruten. Ikke over våt det, som det vil oppløse visse typer inspeksjon klistremerker. En veldig skarp barberblad er mindre sannsynlighet for å lage riper i frontruten.

4 Skyv barberblad under klistremerke 'corner, før det er løsnet fra vinduet. Arbeidet med alle hjørnene.

5 Arbeid alle hjørnene mot midten av klistremerket. Fortsett å re-fukte barberblad, så snart det tørker ut. Fortsett til du fjerne klistremerket.

6 skrelle forsiktig teipen klistremerke. Vær forsiktig så du ikke river det. Arbeid sakte.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com