Hvordan trimme treet

January 9

Trimming treet er nødvendig for en variasjon av størrelse og helsemessige årsaker. Du kan klippe bort syke eller skadde grener for å forhindre skade fra å spre seg, tynn kronen av treet for å fremme ny vekst og redusere trehøyden og spredt for å unngå kraftledninger. Du kan også bare forme treet til å passe dine visuelle standarder. Uansett grunn, å vite hvordan å trimme treet ordentlig hindrer deg fra å skade treet selv i prosessen. Et riktig trimmet avdelings helbreder naturlig, mens en dårlig trimmet lem skaper store sår som kan fremme sykdom eller råte.

Bruksanvisning

1 Finn stammen krage av treet grenen som du ønsker å klippe bort. Stammen krage er en liten rygg av tre som vokser på undersiden av grenen på kanten av trestammen.

2 Lag en kileformet kutt i undersiden av tre gren ca 6 inches fra stammen krage langs grenen med sagblad av en stang Beskjæringsmaskin. Begynn sagingen fra bunnen av grenen og forlenge det om lag en tredjedel av veien gjennom filial. Dette kuttet forhindrer vekten av grenen fra å skade stammen krage ved at avdelings å henge nedover mot kutt i stedet for krage som du gjør din første hele skjære gjennom grenen.

3 Lag en full kutt gjennom treet grenen 2 inches lenger ut langs grenen. Begynn sagingen på toppen av grenen og så rett gjennom den grenen før det er helt skiltes fra treet, slik at en gren spire.

4 Fjern gren spire ved å kutte en annen linje rett gjennom den grenen som går parallelt med stammen krage, men ligger bare på grenen side av kragen.

5 Bruk en maling valse på enden av en forlengelse pol å forsegle kutt sår i treet hvis du trimme et tre som er utsatt for insektskader; eik, alm og bjørk for eksempel. Påfør et lag av ikke-asfaltbaserte beskjæring sealer til kutt; dekker den åpne tre såret helt.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com