Instruksjoner for et Chimney Pipe

November 5

Instruksjoner for et Chimney Pipe


De fleste gjør-det-selv (DIY) huseiere, før eller senere, trenger pålitelige instruksjoner for en skorstein rør for å riktig installere en ovn eller peis. Jobben til en skorstein er å trekke røyk, damp eller røyk fra stue og til at luft kommer inn fra utsiden for riktig forbrenning. Murverk skorsteiner er komplisert å bygge og utover muligheten for de fleste DIY entusiaster, mens du installerer en skorstein rør er ikke en vanskelig oppgave. Det krever litt planlegging og tålmodighet.

Retningslinjer installasjons~~POS=TRUNC

Les apparatet bruksanvisningen og lære hva de byggeforskrifter er for ditt sted. Bruk dobbel vegg isolert rustfritt stål rør for din skorstein installasjon. Dette er den eneste rør tillates av bygge-koder som skal installeres i vegger, tak og gulv. Dobbel vegg røret består av to lag av rør med en ikke-brennbar isolasjon pakket i mellom.

Det indre rør avgir biprodukter fra drivstoffet, slik som røk, sot, glør og giftige gasser. Det ytre rør trekker inn luft, som inneholder oksygen som er nødvendig for forbrenningsprosessen. Røret er også kalt "Class A" rør. De mest populære diameter er 6, 7, og 8 inches. Du kan kjøpe lengder til 48 inches.

Det er i utgangspunktet to alternativer for lufting på utsiden. La røret gå gjennom en ytre vegg og opp til minimumshøyden kravet. Eller, la røret gå gjennom taket og ut taket. Det er variasjoner på de to installasjonsmetoder. For eksempel, hvis du har en skadet eller foreldet skorstein, vil du kanskje vurdere å kjøre røret i den gamle skorsteinen.

Chimney rør kits, som inneholder de grunnleggende komponentene du trenger for enhver installasjon teknikk, kan kjøpes. For eksempel, hvis du planlegger å stable røret og går vertikalt gjennom taket, må du kjøpe et kit som inneholder et tak bøtte, firkantet tak-trim plate, tak røravslutningshetten og andre elementer. Du kan kjøpe materialer fra en lokal varmeforsyning butikken. Det finnes også mange online skorstein rør forsyning leverandører.

Taket / taket installasjonen består av å kjøre komfyr rør fra ovnen til taket bøtte. Skjær passende størrelse hull i taket. Bygg en ramme rundt åpningen for å støtte taket bøtte. Når taket bøtte er installert, er et røykrør adapter brukes til å koble røykrør til taket bøtte. Stable skorsteinen røret opp og gjennom taket. Fest røret hver 8 fot. Pass på at du følger instruksjonene for klaring rundt skorsteinen rørene.

Vanligvis minimumshøyden for skorsteinen røret er 3 fot fra linjen der røret infiltrerer taket. Røret må også være minimum 2 fot høyere enn noen objekt innen 10 fot av røret. Installer torget tak-trim plate på undersiden av taket rundt taket bøtte.

For å lage en vanntett forsegling, løsne helvetesild rundt den øverste halvdelen av taket åpningen. Plasser blinkende / vent cap under helvetesild. Påfør taktekking mastic på blinkende og helvetesild før spikre dem ned. Ha litt fugemasse på spiker hoder.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com