Magnoliatre Sykdommer med hvite flekker

August 30

Magnoliatre Sykdommer med hvite flekker


Magnolias er hage og landskap trær som legger ut lyse, prangende blomster hver vår. Trærne som regel er meget hardføre og resistente mot mange typer av skadedyr og sykdommer. Men hvite flekker som vises på magnolia indikere et helseproblem som krever gartnerens umiddelbar oppmerksomhet.

pulveraktig mugg

Den primære årsaken til hvite flekker på et magnoliatre er sopp sykdom som kalles pulveraktig mugg. Denne sykdommen spres av sporer og fører til en grå eller hvit film å dekke bladene og noen ganger grener av magnoliatre. Hvis sykdommen påvirker treet over vinteren, vil blomstene bli spore områder for sopp; blomstene vil slå brun eller svart som de blir ødelagt av pulveraktig mugg er sporer.

Årsaker og behandling

Meldogg spres gjennom luften og begynner å vokse i tider med høy luftfuktighet og temperaturer. Sporene er i luften og vokse både i jord og på selve treet. Fjern berørte bladene fra treet og bakken rundt treet og kast dem til å stoppe soppen sprer seg. Spray magnoliatre med et soppmiddel for å kontrollere eventuelle gjenværende sporer og stoppe sopp sykdom sprer seg.

False Oleander Scale

En annen årsak til hvite flekker på magnolia trær er insekt pest kalt falsk oleander skala, som lever på en rekke trær. Dette pest er funnet i store deler av den sørlige delen av USA. Som insekt skadedyr strømmer på magnoliatre, vil det føre til hvite flekker på bladene, som svekker treet over tid. Påfør et plantevernmiddel til magnoliatre til å kontrollere falske oleander skala bugs.

kulturelle Controls

De fleste sykdommer kan forebygges gjennom regelmessig vare på magnoliatre. Hold området rundt treet fritt for stående vann; sørge for at den jord avløp for å hindre sopp fra vokser rundt røttene på treet. Rydd opp løv og grener for å stoppe råtnende materiale fra tiltrekke skadedyr og bolig sopp. Beskjære treet årlig for å bli kvitt svake grener av magnoliatre der sykdommer kan slå rot.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com