16 Teen soverom interiør Ideer

October 28

16 Teen soverom interiør Ideer


Teen soverom interiør kan være en tøff nøtt å knekke. Tenårene representerer en full merkbar forandring i størrelse og personlighet i løpet av bare noen få år. Hva barnet trodde var kult på 13 er sjelden fortsatt kjølig under hennes siste år. Smellkyss dab i midten er den 16 år gamle lære å kjøre bil, gå på datoer, endre musikksmak og forbereder seg på college. Av denne grunn, soverommet innredning av en 16 år gammel bør ideelt stede noe som søker kreativitet snarere enn varighet.

Stensilert Wall Lyrics

Musikk er soundtracket til tenårene, og tekstene kan bety alt. La din ungdoms sjablong favoritt tekster på veggen. Hvis bandet går av moten mellom midten og videregående skole, bare male over ordene.

funky Lamper

Gjøre unna med standard overhead belysning, og la tenår lage en uttalelse med en lys innredning består av funky lamper. La tenåringen til å ta avgjørelsen på en håndfull forskjellige lamper som kan plasseres rundt i rommet for effektbelysning samt oppgave belysning.

Creative Container Garden

Den 16 år gamle med grønne fingre bør oppmuntres til å skape en kreativ innendørs beholder hage med bare én regel: ingen terracotta potter tillatt. Støtte tenåringens fantasi ved å oppfordre off-the-wall plante containere som de knehøye boots som ikke passer din datter lenger eller baseball batting hjelm som har sittet på baksiden av din sønns skapet for to år. Alt som en plante kan passe inn og vann kan renne ut av er opp til tak.

malt Floor

Hvis 16 år gamle har et hardt gulv, gjøre unna med din frykt, og la barnet til å uttrykke sin kreativitet ved å male gulvet. En malt gulv kan være alt fra Day-Glo Pop Art i form av geometriske mønstre til å male en permanent teppe som aldri trenger rengjøring.

Creative Spray Can Maleri

En boks med spraymaling kan forvandle hele rommet for tenåringen din. Gi ham en boks med metallic lakk for å forvandle det utdaterte dresser til noe industrielt. En annen form for spray maling kan snu en hel vegg i en stor tavle. Tillat en hip-hop-entusiast til "tag" rommet sitt med beskjedne graffiti.

Fake Fur Møbeltapetsering

Forvandle en kjedelig gammel stol til noe virkelig funky ved å fjerne de gamle sitteunderlag og erstatte dem med fake pels. Fake pels kommer i en rekke stilarter, alt fra vanlig farger til dyreprint. Stolen er ikke bare interessant å se på; men det er også hyggelig å sitte i.

Seng ut, sovesofa i

Bli kvitt sengen inne tenåringens rom. Vel, ikke helt. Øke arealet tilgjengelig inne tenåringens soverommet ved å bli kvitt det som trolig er en utdatert seng ramme og erstatte den med en sovesofa. Mange tenåringer vil bruke så mange netter sover på sofaen som de gjør på sengen, og en sovesofa leveres med en utmerket salgsargument: du trenger ikke å gjøre sengen hver dag for å gjøre rommet presentabel.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com