Hvordan Lay Tregulv med betong Foundation

December 7

Hvordan Lay Tregulv med betong Foundation


Hvis du planlegger å installere tregulv over betong, er det flere ting å ta hensyn til. Du tror kanskje at et tregulv vil være vanskelig å legge på et betongfundament, men før du går den enkle veien ut og rulle noen tepper, vurdere hvordan et tregulv vil legge et attraktivt notat til jobben din.

Bruksanvisning

1 Sweep betongen for å fjerne skitt og rusk. Skrubb betong med et rengjøringsmiddel av 1 oz. sitrus-rens til en gallon vann. La gulvet tørke grundig. Påfør et lag med en kommersiell betong fugemasse på gulvet og la dette tørke. Påfør tetningsmiddel med en pensel eller rull.

2 Mål og kutte styrene for den første raden. Påfør et lag med tregulv lim på betong med en børste, gjør en stripe som er bare litt bredere enn tre. Plasser platene på limet og trykk fast. Sørg for å forlate et gap på 1/4 tommers mellom styret og veggen for å tillate utvidelse av tre.

3 Mål og kutte styrene for neste rad, rave plasseringen av endene av styrene ved flere inches når du plasserer hver rad. Påfør lim på gulvet og sette platene på plass som du gjorde med den første raden.

4 Fortsett til hele rommet er dekket. La limet tørke i 12 til 24 timer før slik at trafikk på tregulvet.

Hint

  • Fjerne klebemiddel på den øvre overflaten av veden med en klut dyppet i white spirit.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com