Typer av kjøkkenbenken Overflater

November 25

Typer av kjøkkenbenken Overflater


Tellere kan skape en elegant og dristig uttalelse på kjøkkenet. Slitesterk og varmebestandig, er granitt et populært tiltak overflate materiale som vil sprite opp ethvert kjøkken. Med så mange forskjellige overflater å velge mellom, kan du matche overflaten til den eksisterende innredning, skaper en one-of-a-kind design.

Granitt

Granitt er en ekstremt slitesterk overflate for kjøkkenbenken. Består av kvarts og glimmer, er det ugjennomtrengelig for vann og ripebestandig. Granitt er også varmebestandig og tåler varme gryter uten flekker disken. Den flekkete utseende av granitt inneholder mange forskjellige farger og design, slik at du enkelt koordinere disken med den eksisterende kjøkken innredning. Fordi granitt har blitt mer populært, har kostnadene for installasjon gått ned, noe som gjør det mer overkommelig for alle.

kleberstein

Kleberstein er flekkavvisende. Myk å ta på, er kleberstein farger består av greener, tans, grått, hvitt og svart. Fargene er flekkete hele disken skape en rustikk og enkel utseende. Kleberstein er behandlet med mineralolje for å beskytte overflaten mot riper og flekker, samt å utdype fargen i steinen. For flekker som penetrerer stein, kan du bare sand dem ned, og på nytt på mineralolje.

Betong

Betong tellere er varme og ripebestandig, noe som gjør dem ideelle for kjøkken. Betongen er helles i en støpt, passer alle formet kjøkkenbenken. Betong er ideelt hvis benkeplater er uregelmessig med harde å nå hjørner. Betongen kan være farget hvilken som helst farge, slik at du kan matche flekken til ditt eksisterende kjøkken design. Når flekken er blitt påført, blir et tetningsmiddel påføres for å forsegle porene og forhindre smuss fra å trenge inn i telleren, så vel som for å forhindre sprekkdannelse.

Tre

Wood skaper en varm og rik utseende til kjøkkenbenken overflaten. Maple og eik, typisk tre som brukes for kjøkken, er holdbar og langvarig. Tre tellere kan farges i din favoritt skygge som passer ditt kjøkken, og gir deg kreativ frihet i design. Forsegling av treblokk er vesentlig for å skape et langvarig overflate, samt for å hindre vannflekker og riper. Med litt sliping, kan en flekk fjernes, noe som gjør dette til en enkel løsning. For rengjøring, kan du bruke en enkel vann og vaskemiddel mix og tellerne vil se ny. Tre kan også bli kuttet til ethvert kjøkken overflaten form, som er perfekt for uregelmessig formet tellere.

Rustfritt stål

Rustfritt stål skaper et moderne og industrielle utseende til ethvert kjøkken. Sølvet overflate er varmebestandig og meget slitesterk. Plasser en varm panne eller gryte på en rustfritt stål disken uten å måtte bekymre seg for å brenne overflaten. Lett å rengjøre og vedlikeholde, kan rustfritt stål brukes på alle kjøkkenbenken. Rustfritt stål kan ikke brukes til å kutte på så sørg for at du har en skikkelig skjærende overflate, for eksempel en slakter blokk.

Keramisk flis

Rimelig og lett å rengjøre, er keramiske fliser ideell for en høy trafikk kjøkken. Slitesterk og varmebestandig, kan du sette varme kokekar på keramiske fliser uten å skade overflaten. Keramiske fliser kommer i forskjellige fliser former, mønstre og farger for å matche ditt kjøkken. Den enkle installasjonsprosessen gjør den perfekt for en helg prosjekt.
Grout, som holder brikkene sammen, kommer vanligvis i hvitt, men kan være farget for å matche fliser, som er ideell for å skjule skitt og rusk. Lite vedlikehold, vil keramiske fliser vare livet ut.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com