Bygge Instruksjoner for elektrisk peis Skap

November 20

Bygge Instruksjoner for elektrisk peis Skap


Peis skap, også kjent som mantels, er perfekt for innramming en elektrisk peis. Ved å lage din egen kabinett, kan du gi det sentrale punktet i rommet et tilpasset utseende. Når du utformer en peis kabinett, holde styrken i tankene. Mens estetisk appell er viktig, trenger en peis mantelen til å være sterk nok til å fungere som en skjerm hylle hvis du ønsker å vise familiebilder eller dekorasjoner. For å gjøre en peis kabinett, må du ha grunnleggende trearbeid ferdigheter og bør tankene elektrisk peis produsentens instruksjoner om avstandskravene.

Bruksanvisning

1 Bruk en kjeks snekker til å lage 45 graders-plasser langs en ​​lang, skrå, ¾-tommers kant av en ¾-by-6-1 / 8-inches pilaster. Høyden på pilaster avhenger av høyden du ønsker peisen kabinettet. Space sporene 6 inches på midten. Gjenta denne prosessen på tre pilastre.

2 Sett platen blir med kjeks i sporene som du bare kuttet fra to av pilastre. Bruk trelim til å bidra til å sikre kjeks i sporene.

3 Juster kanten av pilaster som har kjeks i det med den skrå kanten av en pilaster hvis sporene er nakne. Bli med de to pilastre sammen ved å skyve utsatte kjeks på en pilaster inn i de åpne sporene på andre gips. Sikre kjeks og pilastre sammen med trelim. Gjenta denne prosessen med de resterende to pilastre. De sluttet pilastre danne beina på skapet.

4 Skjær en 3/4-tommers tykke bjørkefiner styret i henhold til høyde og lengde som du vil møte med mantelen, ikke medregnet plass at surround tar opp. Dette brettet er frisen styret.

5 Fest pilastre at du sluttet til de kortere sidene av kryssfiner med en spikerpistol. Toppen av finerplate og pilastre bør være flush fordi dette er den kanten der kaminen skal sitte.

6 Dry-plass peisen skapet på veggen der du vil installere det. Bruke en blyant for å markere de innvendige kanter av pilasters som danner sidene av benene på veggen.

7 Skjær en ¾-tommers-tykke kaminen i henhold til dybden og lengden av ditt valg.

8 Fest kaminen til den øverste kanten av kabinettet bena og ark av kryssfiner mellom dem med en perle av trelim. Forsterk bitene med en spikerpistol. Kjør neglene fra toppen av kaminen inn i pilastre og kryssfiner.

9 Cut to 1-by-fire lengder av tømmer som er i samme høyde som skapet ben. Disse biter av trelast vil tjene som bakside for bena.

10 Installer bakside vertikalt mot veggen hvor du skal plassere skapet. Ytterkantene av bakside bør stille opp med blyant merker du har gjort på veggen. Fest backing for bena til veggene med spiker i avstand 6 inches fra hverandre. Bruk ankere og skruer i stedet for spiker, om nødvendig.

11 Mål avstanden mellom de to kledninger for ben og skjæres et stykke av en-av-fire tømmer i samsvar med denne målingen.

12 Installer lengden på tømmer som du bare kutte horisontalt mellom de to bakside for bena.

13 Skyv peisen skapet over backing biter som du har installert på veggen. Bruk en spikerpistol for å sikre kabinettet beina og kaminen til kompet. Space neglene med 6 inches.

14 Installer 7/16-by-3¼-tommers dentil kronen under kaminen. Bruk spiker i avstand 10 inches hverandre for å sikre molding til pilastre og forsiden av kabinettet.

15. Monter ¾-by-1½-tomme perler trimme rundt åpningen av peisen kabinettet. Fest trim til kabinettet ben og ansikt med spiker i avstand 10 inches hverandre.

16 Fyll spikerhull med tre filler.

Hint

  • Beis eller maling peisen kabinett i fargen du ønsker.
  • Bruk halvrunde band og andre typer trim eller ornamentering som du liker hvis du ønsker flere dekorative elementer på kabinettet.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com