Gressklipper Beskrivelse

November 2

Gressklipper Beskrivelse


Gressklippere ett av de essensielle arbeidsbesparende maskiner for mange huseiere kommer i en rekke forskjellige typer. Den beste typen for deg, avhenger av hva slags plen du har og hva du har råd til. Feil bruk av gressklippere kan føre til alvorlige ulykker, så hold klipperen godt vedlikeholdt og kontakt eierne håndboken når det er nødvendig.

Walk-bak Rotary

Walk-bak rotasjonsplenklippere, der en operatør til fots guider en maskin med roterende blad, kommer i to hovedtyper: skyve gressklipper og selvgående gressklippere. Operatøren gir all den energien som trengs for å lede klipperen fremover i push klipperen type. En selvgående gressklipper har en motor som gir kraft til forhjulene, noe som gjør jobben med å lede klipperen mindre krevende for operatøren. Rotorklippere kommer i både gassdrevne og elektrisk-drevne modeller.

Reel

I motsetning til rotasjonsplenklippere, trenger snelle gressklippere ikke har en motor spinner bladet. Reel gressklippere består av et sett av krummede blader som roterer mellom to hjul. Anordningen av knivene sikrer at to blader alltid skjære samtidig. Reel gressklippere ikke kutte så bredt eller dypt som drevne motorer, men vanligvis koster mindre enn andre typer gressklippere. Sliping av knivene er den primære vedlikeholdsoppgave involvert med snelle gressklippere.

Riding

Riding gressklippere har et sete på toppen av kabinettet for operatøren å sitte som hun guider klipperen med et ratt. Den største typen riding gressklippere, plentraktorer, kan håndtere andre enn klippe gress, slik som snowblowing, med de riktige vedlegg jobber. Riding gressklippere har vanligvis ca en 8-10 hk motor, mens plentraktorer har vanligvis en motor i 12-18 hk rekkevidde. Riding gressklippere har motoren i fronten på klipperen, mens plentraktorer har motoren i ryggen.

Robot

En interessant, men ikke ennå mye brukt, type gressklipper opererer uten et menneske presser eller kjører den. Robotgressklipperen, vanligvis drevet av batterier eller solenergi, kjører inne i en wire som holder klipperen innenfor grensene av plenen. Når klipperen borti ledningen vil det dyrker selv. Robotic gressklippere vanligvis koster mer enn vanlige walk-bak gressklippere. Du bør aldri la en robot gressklipper kjøre uten tilsyn, sier Consumer Reports nettside.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com