Hvordan Grow en Fern Plant

December 23

Hvordan Grow en Fern Plant


Bregner er planter som du kan vokse med letthet og nesten ingen omsorg. De legger visuell interesse til et rom og kan vokse til store tropiske showstoppere eller holde små for et ryddig skrivebord, avhengig av variasjon. Start bregne av til høyre ved å plante den i riktig jord. Gi det et godt sted å leve, og din bregne vil belønne deg med mange års glede. Hvis du bor i tropene, kan du plante og vokse bregner i og utenfor hjemmet. For resten av verden, siden den kalde vil føre fleste bregner å gå sovende eller dø, er innsiden av huset ditt den mest pålitelige klima for en bregne.

Bruksanvisning

1 Fyll en plante pott halvfull med jord-mindre blanding av like deler av perlite, dempet torvmose og vermiculite.

2 Still bregne i gryte og tilsett nok av blandingen til å dekke røttene av bregne, men la en 1-tommers plass på toppen av potten for vann.

3 Vann bregne før det renner fra bunnen av potten, holder den over en vask for å ta vannet. Hold jorden under en bregne litt fuktig, men ikke våt.

4 Grow bregne på et sted hvor det vil bli indirekte lys, for eksempel i nærheten av et vindu, men ikke direkte i sollys eller sterkt lys kan slå bladene gule. Heng bregne på badet eller kjøkkenet for ekstra fuktighet fleste bregner elsker.

5 Befrukte bregner med en flytende plantenæringsmiddel blandingen, fortynnes med halvparten med vann. Bruk den en gang i måneden i sommermånedene når anlegget skal vokse mer.

6 Divide fylt bregner ved å fjerne dem fra sine potter hvert femte år og kutte roten massen i to med en taggete kniv. Plant hver av seksjonene i frisk jord-mindre blanding.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com