Hvordan Tile en Kjøkken benken Diagonalt

January 5

Hvordan Tile en Kjøkken benken Diagonalt


Et kjøkken backsplash bør beskytte veggen fra spattered fuktighet fra vasken, men også bør være et utstillingsvindu for flis. Hengende fliser i et rutemønster er helt akseptabelt (og lett), men en diagonal eller "diamanten '' mønster ser mye mer interessant. En diagonal layout tar mer planlegging, og krever at du grensen benken med trim flis. Hvis du er usikker på dine flislegging evner, kan det være lurt å øve på layout på gulvet først for å sikre at du vet hvor alle brikkene vil stille opp.

Bruksanvisning

1 Mark omkretsen som du ønsker for din backsplash, ved hjelp av torget og blyant. Sørg for at det er nivå, og lodd på alle sider. Tegn en annen linje rundt omkretsen, parallelt med det første, for å indikere hvor trim fliser vil gå. Generelt vil trim omkretsen være ca 2 inches.

2 Bruk ditt nivå for å tegne en rett vertikal linje gjennom midten av benken området.

3 Sett din tri-plassen på bunnen av den vertikale linjen, på den ene siden av den. Kjør blyant langs 45 grader (diagonalt) side av tri-kvadrat for å markere veggen. Bruk ditt nivå for å forlenge 45-graders linje opp til innsiden linjen i benken området.

4 Spread flis lim på veggen langs den på oversiden av den diagonale linje. Trykk fliser på plass med de flate kanter av flisene langs den diagonale linje, slik at flisene er i en diagonal stilling i forhold til benken. Heng så mange hele fliser som vil passe til innsiden linje.

5 Spre mer lim på veggen, sammen med fliser, og fortsett henger fliser diagonalt, henger alt som vil passe til innsiden linje.

6 Skjær ende fliser på flis kutter å fylle mellomrommene til innsiden linjer. Kuttene vil gå av hjørnet av flisene, slik at de er trekanter, for å passe mellom de tidligere hang fliser og innsiden linje av omkretsen.

7 Heng tynne, smale trimme fliser langs omkretsen av de diagonale fliser, kutte dem i endene som nødvendig med flis kutter. La flisene satt over natten.

8 Grout flisene, spre fugemasse over dem med en gummi fugemasse flyte, trykke den inn mellomrommene mellom flisene og tørke av overflødig med en fuktig svamp.

Hint

  • Bruk vernebriller når du skjærer fliser.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com