Mine Agurker vokser Deformerte på Vine

October 13

Mine Agurker vokser Deformerte på Vine


Deformerte agurker som vokser på vinstokker tyde på at avlingen har kontrakt bakteriell wilt. Bakteriell wilt skjer i hager over hele USA, ifølge North Dakota State University. Det er viktig for gartnere å gjenkjenne bakterie Wilt symptomer i deres agurk hagen for å gi de beste kontrollmetoder.

bakteriell Wilt

Bakteriell wilt er spredt til agurkplanter med stripete agurk bille og flekket agurk bille, ifølge North Dakota State University. Disse billene overføre denne sykdommen når de nærer seg på de vannførende vev på agurkplanter. Når fuktighetsforholdene er normale, kan det ta mindre enn en uke for en agurk plante å vise symptomer på bakteriell wilt. Gartnere må overvåke sine planter etter tegn på sykdommen, og se etter skadedyr i hagen.

symptomer

Agurker produsert fra infiserte plantene ser deformert, små, visnet og dårlig formet, ifølge North Dakota State University. Gartnere opplever at deres syke agurker har en dårlig smak. Andre symptomer er kjedelig flekker forming på blader, visnet blader og en generell nedgang i helse. Bakteriell wilt dreper agurker ved å blokkere deres ledende vev, slik at næringsstoffer og vann ikke kan være riktig transporteres gjennom hele anlegget. Syke planter kan ikke overleve selv når de har tilstrekkelig fuktighet i jordsmonnet.

Test

Gartnere kan teste sine agurkplanter for å se om de har kontrakt bakteriell wilt. Bruke en sterilisert par av bypass saks for å kutte en visnet stammen, enten fra bunnen av en sidegren, eller fra bakken. Klem en av endene fra cut stammen for å se om en sive framgår. En hvit melkeaktig ser sive kommer ut av stammen indikerer at anlegget har kontrakt bakteriell wilt.

Forebygging

Infiserte agurkplanter kan ikke lagres. Gartnere må grave opp disse plantene og kaste dem bort. Unngå å plassere planter i kompost. For å hindre bakterie wilt, kontrollere stripete eller flekkete agurk bille befolkningen. Spray agurkplanter med en lett påføring av insektmidler som inneholder metoksyklor, diazinon eller carbaryl. Avstå fra overdrevent sprøyting dine agurkplanter, fordi du kan ende opp med å skade din avling.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com