Hvordan slår du Attic Into Your Ungdommens Room

January 2

Hvordan slår du Attic Into Your Ungdommens Room


Loftet kan være et morsomt sted for en tenåring å ha et rom. Du kan konvertere hele loftet til et soverom med en loft-aktig preg, eller du kan vegg av en del av loftet for å gjøre inn i rommet. Din beslutning kan være påvirket av plass og lagring begrensninger. Noe av arbeidet kan fullføre deg selv; du trenger å leie en profesjonell til å gjøre deler av prosjektet.

Bruksanvisning

1 Undersøk loftet før du starter arbeidet. Sjekk for kabling og uttak samt vindusplass. Bestem deg for hvor mye arbeid er nødvendig - for eksempel om du trenger å legge ned en etasje og installere tørr vegg for å fullføre rommet. For loftet å jobbe som et ekstra rom, må du ha nok plass for en voksen å stå oppreist i det meste av rommet.

2 Design hvordan du vil at rommet skal fungere. Inkluder utløp for elektronikken din ungdom vil ha på rommet sitt, inkludert en datamaskin og TV. Bestem deg for hvor hvor skap og lagringsplass er å gå. Hvis taket skråner ned, bruker du skrånende områder under takskjegget for innebygde skuffer og et skap.

3 Hire fagfolk til å fullføre det arbeidet du ikke kan gjøre selv. Ansette en elektriker som kan gjøre ledningene, og har en profesjonell legge et gulv og henge tørt veggen hvis loftet trenger dette for å gjøre det levelig. Planlegge arbeidet i en bestemt rekkefølge: legge gulv først, og deretter gjøre ledningene, deretter gips.

4 Bygg den innebygde elementer, inkludert skrivebord og skuffer. Bruk readymades fra et organisatorisk butikken hvis du kan gjøre dem arbeide for deg og spare deg bygge tid.

5 Maling og dekorere rommet henhold til hvordan ungdom ønsker rommet gjort.

6 Installer tepper eller tregulv etter at du har fullført maleri. Dette vil gjøre det lettere å male uten å bekymre drypper.

7 Flytt møbler oppe og legge nytt sengetøy til å gå med på rommet.

Hint

  • Installer en branntrapp stige under minst ett av vinduene på loftet. Stigen må være lang nok til å nå bakken, og tenåringen bør forstå hvordan du bruker den.
  • Installer en røykvarsler på loftet for å beskytte tenåringen i tilfelle brann.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com