Rekkverk Design Krav

October 6

Rekkverk Design Krav


Rekkverk hjelpe folk stige og stige trapper, og de bidra til å støtte en person som han går ned gangene. For å være sikker, men må de oppfylle visse krav til design, som er oppført av OSHA.

Vekt Krav

Rekkverk må støtte 200 pounds av trykket i alle retninger til toppen 2 inches av rekkverket. Det betyr 200 pounds av press kan påføres uten rekkverk splint under vekten.

glatthet

Overflaten på rekkverket må være glatt, uavhengig av materialet. Rekkverk som koble på klær eller produserer fliser eller kutt er usikre.

Rekkverk Bredde

Rekkverk skal ikke være utformet for å være for smal eller for bred, fordi folk må kunne ta på dem komfortabelt. Håndlister bør være mellom 1,5 til 2 inches bred uavhengig av materialet.

Høyde

Høyde på rekkverk er kritisk. Ifølge OSHA, bør et gelender ikke være mer enn 37 inches (94 cm) og heller ikke mindre enn 30 inches (76 cm) fra den øvre overflate av rekkverket til overflaten av slitebanen, som er det flate området av trinnet. Dette gjør at de fleste mennesker lett kan gripe rekkverket mens du går opp og ned trapper eller framdrift gjennom gangene.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com