Hvordan Face skap med laminat

December 28

Hvordan Face skap med laminat


Kabinett refacing er svaret på en bønn for de som er interessert i kjøkken remodeling på et budsjett. Nye kabinettet kan koster tusenvis av dollar i forhold til den relativt billig pris av laminat eller finér. Det store utvalget av laminater tilgjengelige tillater huseiere å fullstendig transformere sine kjøkkenskap i et par dager eller mindre. Refacing skap med laminat vanligvis ikke innebære refacing dørene med mindre de har ingen støping eller pynt. I de fleste tilfeller, huseiere kjøpe nye dører og maskinvare, refacing bare kabinettet rammer.

Bruksanvisning

1 Fjern skapdørene med en skrutrekker eller drill. Place hengsler, skruer og maskinvare i en liten beholder, slik at du enkelt kan få tilgang til dem hvis du planlegger å installere dem.

2 Fyll eventuelle hull eller fordypninger i skap med tre kitt. Når trevirket tørker kitt, sand den inntil området er glatt og i flukt med kabinettet.

3 Fukt en myk klut med en del trinatriumfosfat til 4 deler vann, eller alternativt bruke en såpe løsning av oppvaskmiddel og vann. Tørk skap, og skyll med en annen klut fuktet med rent vann. Fukt en annen klut med ammoniakk til å rengjøre av eventuelle fettete områder. Ikke mette kluter. Tillat skap til tørk.

4 Slip hele overflaten av skapene. Sliping ru overflaten, noe som skaper et sterkere bånd mellom laminat og skap. Bruk en tack klut for å fjerne alle løse partikler.

5 Mål lengden og bredden av sidene av skap, og deretter kutte laminatet til å passe.

6. Påfør kontakt sement til baksiden av laminatplater, og bruke dem til sidene av kabinettet innramming. Starter på toppen, plasser laminat, slik at den er i flukt med toppen, og trykk den ned langs lengden av rammen. Bruk en trekloss eller skraper å glatte laminat.

7 Mål Stiles og skinner av skapet innramming. Stiles er biter av rammen som er vertikale. Skinnene er topper og bunner i skapene som er vannrett. Skjær et tilstrekkelig antall laminatstrimler en tomme bredere og lengre enn målingene. Vær nøye med å rotere laminat som er nødvendig før du skjærer slik at brikkene er plassert langs korn når den brukes.

8 Påfør lim til et laminat stripe, og deretter bruke den på samme måte som du brukte laminat til sidene av kabinettet ved å starte på toppen og glatting laminat strippe ned mens du går.

9 Trim overskudd med en skarp verktøy kniv. Plasser kniven slik at bladet ligger an mot rammen, og sakte skåret ned slik at laminatet er i flukt med rammen.

10 Gjenta trinn med toppen og nedre kant av kabinettet ramme, skjæring av overskudd fra venstre til høyre.

11 Glatt rå kantene med en fintannet fil som bruker lang glatt slag. Hold filen i en liten vinkel. Bruk en lett berøring, som å trykke for hardt kan lage riper eller knekke laminat.

12 Bruk et utjevningsverktøy eller trekloss å glatte laminat mot kabinettet innramming. Rens av overflødig lim med en klut fuktet med white spirit.

Hint

  • Tenk selvklebende laminat hvis du ikke ønsker å bruke kontakt sement.
  • Arbeid i et godt ventilert rom når du bruker mineral brennevin og kontakt sement, selv om du bruker en respirator maske.
  • "Mål to ganger, kuttet en gang" er en lang holdt credo av profesjonelle entreprenører. For å unngå kostbare feil, sjekk dine mål før du skjærer.
  • Endre verktøyet kniv skiver etter å gjøre noen kutt for å opprettholde en ren kant på laminat.
  • Hvis du er uerfaren med lamine skap, vurdere å kjøpe litt ekstra materiale og praksis på en ekstra stykke kryssfiner før du starter prosjektet.
  • Hvis du bruker ammoniakk til å rengjøre skap, hell litt direkte på en fille. Bland aldri ammoniakk med noe annet enn rent vann.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com