Slik installerer T1-11 Plywood

December 4

T1-11 kryssfiner er en type ytterkledning brukes på vegger av bygninger. Den har en naturlig tre utseende, og er holdbar og sterk nok til å beskytte bygningen. T1-11 kryssfiner kommer i 4-by-8 fots seksjoner og er oftest brukt som veggene i skur. Feste T1-11 krever bare noen få verktøy. Det er installert rett til 2-av-fire pigger som utgjør rammen av skur eller bygning. Ved å følge noen enkle instruksjoner, kan du ha din skur eller bygge komplett og beskyttet av T1-11 kryssfiner.

Bruksanvisning

1 Sett den første delen av T1-11 kryssfiner vertikalt begynner nederst i et hjørne av skuret. Stå opp alle bitene sammen den første siden av veggen til du kommer til enden.

2 Marker det siste stykke med en blyant hvor det kjører forbi to-by-4 pigger. Dette vil bli kuttet sted. Marker cut-linjen med en blyant og linje opp bladet på en sirkelsag langs skjærelinjen. Sett T1-11 ytterkledning på et flatt underlag. Slå på sagen og kjøre bladet rett langs linjen til ytterkledning er kuttet i to.

3 Skru første stykke T1-11 ytterkledning i stenderne. Sett inn en 2-tommers utvendig skrue med en drill som starter på toppen av T1-11 ytterkledning gjennom stud bak det. Flytt ned 12-inches og sette inn en skrue. Fortsett nedover ytterkledning, sette inn en skrue hver 12-inches.

4 Sett en skrue inn i neste stud bak ytterkledning akkurat som den første raden ble installert, og fortsette til ytterkledning har blitt installert i hver stud bak det. Butt andre stykke opp til den første og installere det på samme måte. Flytt ned den første siden og installere ytterkledning til du kommer til enden av veggen. Fullfør side med avkappede.

5 Gå videre til andre siden og installere T1-11 ytterkledning akkurat som den første veggen ble installert. Installer alle de gjenværende sidene på samme måte til T1-11 ytterkledning dekker alle veggene.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com