Hvordan lage LED Spotlights

December 12

Hvordan lage LED Spotlights


Lysdioder - LED - er nyttige elektriske komponenter som tillater deg å lage en lav-lampen lett. Det eneste som kreves er litt lys lodding og forsiktig kabling av strømforsyningen. Du kan erstatte ineffektive glødepærer med LED-design for å redusere de samlede karbonutslipp. Start med en spotlight design som går utenfor et hjem strømuttak og gir billig belysning for enhver situasjon.

Bruksanvisning

Preparat

1 Åpne søkelyset casing. Skru av objektivet for å avsløre den rå strømledningen inni.

2 Skjær kretskortet ned til en sirkel som kan passe inn i rampelyset casing. Bekreft den vil passe ved å skli det på innsiden av huset. Hvis det ikke passer, kutte det ned litt mer hver gang før den gjør.

3 Sett lampene i den ene siden av kretskortet. Hver ledning fra en enkelt diode bør bare være i et hull med en ledning fra en nærliggende diode.

montering

4 Ta på deg vernebriller for å beskytte øynene fra lodderøyk. Lodde dioder sammen i rader med loddebolt. Lodde hver ledning til en nærliggende diode wire. Diodene på slutten av hver rad vil ha en wire gratis.

5 Wire gratis ledningene til raden under. La den første og siste diode i denne kretsen unsoldered for feste til strømforsyningen.

6 Cut ledningen lang nok til å nå fra strømforsyningen ledningen til kretskortet. Strip endene av ledningene, ikke mer enn en tomme i hver ende, for å sikre en god forbindelse.

7 Lodd en ledning til den første diode gratis wire. Lodd den andre ledningen til den siste diode gratis wire. Lodd ledningene til strømforsyningen wire, som du kan ha til å strippe hvis det ikke kom allerede strippet.

8 Pakk loddede ledningstilkoblinger i elektriske tape. Skyv kretskortet inn i huset, LED side ut.

9 Skru på spotlight casing linsen. Sett søkelyset til en stikkontakt og teste sin drift.

Hint

  • Spotlight foringsrør kan kjøpes på en maskinvare eller elektronikk butikken.
  • Bruk vernebriller når lodding. Mens lodding er ikke eksepsjonelt farlig, utgjør det likevel en fare for øynene, hvis bare fra røyk.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com