Gjør-det-selv Betong planerings

January 26

Gjør-det-selv Betong planerings


Betong planerings består vanligvis av relativt enkle prosjekter, som en gårdsplass, fortau, innkjørsel eller kjelleren, som kommer til å tåle konsekvent fots eller biltrafikk. Fullfører en del av betong planerings, for eksempel en uteplass, innebærer nøye fullføre flere trinn. Med planlegging og utholdenhet, gjør-det-selv betong planerings vil vare i mange år.

Bruksanvisning

1 Mark omkretsen av betong patio skive med en krittstrek. Plasser tre stakes 3 inches ut diagonalt fra hvert hjørne mark. Dette gir rom for formplatene. Kjør strengene mellom hvert hjørne innsats.

2 grave ut jord og torv til en dybde på 5 inches inne i hele området ved hjelp av en spade. Hvis terrassen er i nærheten av ditt hjem, det bør skråningen 1/4 tommer per fot bort fra huset. Juster høyde av strengene for å reflektere den skråning etter behov. Tamp bakken godt ned med baksiden av skubb og spray jorda godt med luke og vegetasjon drapsmann å stoppe veksten av pesky ugress.

3 pund tre staver i bakken på 3- til 4-fots intervaller, jobber rundt omkretsen av de utgravde området. Toppen av innsatsen skal være en tomme større enn det utgravde området.

4 Nail 2x6 formplatene til de tre innsatsen med tohodet spiker, med plankene på innsiden av utgravde området. Toppen av innsatsen må være i flukt med toppen av formplatene.

5 Spre en 2-tommers-tykke lag med grus over utgravde området, stamping det ned godt med baksiden av spade.

6. Rull ut strimler av armeringsnett og dekker hele overflaten av grusen. Flat maskene slik at den ikke bøyer seg. Plasser små steiner under armeringsnett til å heve den til midtveis av 2x4 formplatene.

7 Hell betongen i formplatene inntil området er fullt. Trekk en lang 2x4 over toppen av formplatene til å slå ned overflødig betong. Bruke et bull flottør for å glatte overflaten av betongen ved å bevege den frem og tilbake i en bue form. Når vannet begynner å blø på overflaten, slutte å bruke oksen flyte.

8 Edge skive ved å holde en edger flatt mot overflaten med fronten vippet litt opp mens skyve fremover. Når du trekker i edger tilbake mot deg, bør baksiden av edger være litt på skrå opp.

9 Cut ekspansjonsfuger ved 4-fots intervaller. Plasser en rett styret over betong og dra en spiker langs kanten av brettet. Hver ekspansjonsfuge skal være en fjerdedel av dybden på skive, så en 4-tommers skive trenger 1-tommers-dype ekspansjonsfuger.

10 Glatt betongen videre med en tre eller stål sparkel, som arbeider i en bue bevegelse. Jo flere ganger du går over betongen, jo jevnere blir det. Men, trenger du ikke vil at det skal være usedvanlig glatt for en utendørs terrasse som det vil være glatt når den blir våt.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com