Hevet tak Panel Installasjon

January 20

Hevet takpaneler kan legge til dybde, dimensjon og visuell interesse til et rom. Den type materiale som panelene er laget av bestemmer hvordan de skal installeres over eksisterende tak. Tinn og tre fliser må være spikret opp over lekter, mens skum himlingsplater kan monteres med lim, selv om det eksisterende taket har en popcorn finish.

Bruksanvisning

1 Finn den eksakte midten av rommet. Bruke et målebånd for å bestemme lengden og bredden av taket. I nøyaktig midten av rommet, lage et merke med en blyant.

2 Knips et krittstrek gjennom sentrum mark horisontalt og vertikalt. Har en venn holde krittstrek på en av rommet. Gå til den motsatte enden og knipse linjen for å lage din mark. Gjenta gå den andre retningen.

3 Finn takbjelker med en stud finder. Installer en linje av lekter om nødvendig - en for hver 12 inches, over taket. Spiker dem på plass inn i stendere med en spikerpistol.

4 Installer de første brikkene i sentrum delen av taket. Bruk rutenettet til å vite hvor du skal plassere kantene av flisene. For skum, påfør limet i sikksakk mønster over baksiden av flisene. Trykk dem på plass. For tre eller tinn, spiker fliser i furring strimler med en spikerpistol.

5 Videre ut mot kantene av taket. Hold installere fliser til du sitter igjen med en kant rundt i rommet. I de fleste tilfeller vil dette siste raden på alle sider må trimmes til å passe. Mål plass igjen og gjøre kutt merker på baksiden av flisene. Trim dem til å passe med enten et verktøy kniv, metall knipetang eller en sirkelsag.

Hint

  • Hvis du har et tak lys i midten av rommet, slå av strømmen, ta ut lys, og trimme flisene rundt hullet i taket. Skift ut lampen og slå strømmen på igjen når du er ferdig med rommet.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com