Hvordan lage Hage Signs

March 7

Hvordan lage Hage Signs


Hage skiltene er en flott måte å holde oversikt over plantene dine. De kan være så informativ som ditt kreative sinn tillater. Dette kunstprosjektet er perfekt for dyktige malere og småbarn. Materialene er billig og naturlig. Resultatet er vanntett, gjenbrukbare og gjør en flott gave.

Bruksanvisning

Lag dine Hage Signs

1 Velg flere anlegg til etiketten. Bruk frø eller en plante guide for å finne informasjon og bilder av plantene dine.

2 Tegn et bilde av anlegget ditt og navnet på berget ved hjelp av en blyant. For ytterligere praksis skissere ideen på papir først.

3 Maling på steiner som bruker akryl maling og en fin pensel. Hvis du ønsker å overlappe farger, vente 15 minutter før du bruker nye farger.

4 Skriv felles og latinske navnet på planten på berget. Latinske navnene vil hjelpe deg å forstå hvordan planter er i slekt. Bruk lyse farger for ord.

5 Maling på baksiden av stein med informasjon om anlegget. Bruk informasjonen på frøet pakken.

6 Vent 24 timer for malingen tørke helt. Lå avis på fortauet. Spray bergarter med tydelig vannfast maling. Tørke i ytterligere 24 timer før du legger i hagen.

Hint

  • Hold en fuktig fille i nærheten for feil. Tørk maling av bergarter mens den ennå er våt.
  • Record planting dato, dager til spiring, ukentlig høyde, dato for første blomst, dato for første frukt, etc. som sommeren skrider frem. Illustrer journal med plantebilder. Om vinteren, gjør en stein hage med steiner og holde journal i nærheten. Dette læringssenteret vil holde sommer rundt i den triste måneder.
  • For super glatte, mørke steiner, kjøpe dem i hagearbeid butikken.
  • Hvis du ikke ønsker å male, men du liker steiner, kuttet ut plante bilder fra blader og frø kataloger. Spray ett strøk med klar vannfast maling og angi papir på den. Spray flere lag over hele fjellet for å vanntett det.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com