Casement Windows Vs. markiser

February 15

Casement Windows Vs. markiser


De første registreringer av glassvinduer dato til den romerske okkupasjonen av England i det første århundre e.Kr.. Tre-innrammet vindusåpningene dekkes av skodder var den første "casements." Kombinasjonen av tre rammer som støtter glaserte innsatser, men oppsto i det 17. århundre, da steinen ble så dyrt at utbyggere sett etter billigere alternative materialer. I moderne tid, er det et stort utvalg av materialer å velge mellom for både rammer og glass. Den opprinnelige casement-stil vinduet er fremdeles vanlig, selv om markise stil har en rekke fordeler.

casements

Hengslet på den ene siden, åpner en casement vindu horisontalt innover eller utover som en dør og er sikret med et opphold bar. Casement vinduer er generelt høyere enn markise vinduer og gi bedre ventilasjon til bygningen. Det er mulig å kombinere dem med en andre, vender mot vinduet, noe som gjør det åpne området større enn den ville vært med en markise vinduet. Ulemper av Casement vinduer inkluderer mulighet for regn for å gå inn og potensialet for skade hvis vinduet er åpent og en sterk vind utvikler seg.

markiser

Markise vindushengslene er plassert på toppen av rammen, og vinduet åpner ut vertikalt som en markise, med opphold bar langs nedre kant. Disse vinduene åpne bare lengden på oppholdet bar, som seler dem i posisjon. Markise vinduer gir beskyttelse mot elementene fordi regn ikke kan komme inn. Den åpne delen av en markise vinduet er generelt mindre enn en casement vindu og er mindre sannsynlighet for å lide skade fra vinden. Utsikten fra markisevinduer er vanligvis dårligere enn sidehengslede vinduer, fordi vindusrammer har en tendens til å tilsløre den delvis, og det er umulig å oppnå den samme høyden av åpningen.

Installasjon

Begge typer vinduer er installert i et vindu plass ved hjelp av en ramme. Rammen kan være fremstilt av tre, glassfiber eller aluminium. Når du velger rammene til hjemmet ditt, bør du vurdere stilen til vinduet du har valgt å avgjøre egnetheten av din foretrukne rammen. For eksempel, casement vinduer i en plassering som opplever sterk vind er mer sannsynlig å dra nytte av en holdbar, glassfiber ramme. I et område som opplever sommeren regner, vil imidlertid markise stil gi deg muligheten til å holde vinduer åpne for kjølig luft å flyte uten regn inn i huset, men rammene kan være laget av billigere materiale.

bygge~~POS=TRUNC

Enten du har installert casement eller fortelt vinduer, de samme sikkerhetsmessige hensyn gjelder. Ett vindu i hvert rom i huset må ha en åpning på minst 20 inches bred og 24 inches høy til å være stort nok for folk å klatre gjennom i tilfelle av en brann. Vinduskarmen kan ikke være mer enn 44 inches høyere enn gulvnivå, og vinduer som er nær gulvet må ha uknuselig eller splintsikre glass installert. Disse og andre krav kan påvirke ditt valg av vindu stil, så faktor dem inn i din beslutning.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com